12 Aralık – 18 Aralık 2022 Balık Burcu Haftalık Burç: Heyecan Verici Etkinlikler, Geziler ve Buluşmalarla Dolu

AuuDii

Global Mod
Global Mod
12 Aralık – 18 Aralık 2022 Balık Burcu Haftalık Burç: Heyecan Verici Etkinlikler, Geziler ve Buluşmalarla DoluBir kişinin kişiliği, burcunda verilen özellikler ve özellikler tarafından belirlenir. 12 Aralık’tan 18 Aralık’a kadar olan bu Balık burcu, ayın ve güneşin konumuna göre belirlenir. Balık burcunda tüm hafta boyunca neler olacağını öğrenseniz nasıl hissedersiniz? Burçlar, hafta boyunca uğraşacağımız her şey hakkında bize ipucu verir.
Bu hafta sizi nelerin beklediğini öğrenmek için Balık burç tahminlerinizi okuyun.
Pozitif: Ganesha, bu haftanın heyecan verici etkinlikler, geziler ve toplantılarla dolu olacağını söylüyor.
Finans: Tıp veya dilbilim alanında çalışıyorsanız, bu hafta size maddi kazanç ve servet biriktirme şansı getirebilir. Yeni ev ve inşaatı için harcamaların bu hafta yapılması bekleniyor.
Aşk: Bekarlar birine ilgi duyabilir, ancak ego veya güvensizlik nedeniyle duygularını ifade edemezler. Sevgilinizle kibarca konuşmalısınız. Ayrıca, yeni aşk partnerinize saygısızlık etmeyi bırakın.
Şirket: Azimle çalışın. Saldırganlık sorunlu olabilir. Belki baban sana yardım edebilir. Bir devlet kurumu için çalışıyorsanız dikkatli olun.
Eğitim: Yanlış arkadaş grubu sizi çalışmalarınızdan uzaklaştırabilir, ancak babanızın ve akıl hocanızın rehberliği size bu konuda yardımcı olabilir. Okuldan kısa bir yürüyüş veya kültürel bir etkinlik, eğitim konusunda yeni bakış açıları sağlayabilir.
Sağlık: Geçmişe veya olumsuz düşüncelere takılıp kalmayın. Bir meditasyon sınıfına katılmak ve yeni literatür okumak sağlığınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir.
Ünlü astrolog Chirag Daruwala, ünlü astrolog Bejan Daruwala’nın oğludur. Kariyer, sağlık, aşk, finans ve iş ile ilgili ayrıntılı astrolojik tahminleriyle tanınır. Hayatınızla ilgili sorunlar hakkında tavsiye almak için bejandaruwala.com web sitesini ziyaret edebilir ve uzman astrolog Chirag Daruwala’nın yardımıyla sorununuzu çözebilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda rehberlik için astrolog Chirag Daruwala ile +919825470377 numaralı telefondan/Whatsapp’tan görüşebilir veya ayrıca [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.