24X7 şarap ve yemek bölgesi, CG şehri Lucknow yakınlarında planlanıyor | Haberler

EnguLizyoN

New member
LUCKEN: ‘Hiç uyumayan şehir’in ruhu, ‘nawabların şehri’ne aktarılacak gibi görünüyor; Lucknow, yakında 7/24 şarap ve restorana sahip olacak özel bir alanda NYC’deki gece hayatı için hazırlanıyor. . Lucknow Geliştirme Kurumu (LDA) yakınlarda 6 hektarlık bir arsa ayırdı CG şehri1.200 m² ile 2.800 m² arasında değişen 15 arsa ile otel ve restoranlara yönelik olup, barların 7/24 işletilmesine olanak sağlayan özel statüye sahiptir.
LDA, planı diğerlerinin yanı sıra paydaşlarla koordinasyon ve istişare içinde planlamıştır. Lucknow Belediye Şirketi (LMC), tüketim vergisi ve polis departmanları, potansiyel yatırımcılar için ticari uygulanabilirliği sağlamak için.

Yakalama (32)

13,66 Rs ile 32,4 Rs arasında yatırım yapmak isteyenler için ayrılan genel plan, LDA hazinesini en az 288 Rs ile destekleme potansiyeline sahip ve UP’nin diğer bölümlerinde benzer planların önünü açıyor. Tüketim dairesi, barların, küçük bira fabrikalarının ve birahanelerin 24 saat çalışmasına olanak tanıyacak.
“Kurallarda barların gün boyu çalışmasına izin verecek şekilde değişiklikler yapacağız. özel bölgelerdedi kıdemli bir subay. 2023-24’te özel tüketim vergisini düzenleyecek yeni politikada, departman, yıldızlı otellerin gün boyu otel misafirleri için bar işletmesi için hükümler koydu ve aynısı fine dining caddesine birden fazla ve daha yüksek bir fiyata sunulacak. lisans ücretleri.
LDA’nın özel görevli memuru ve ticaret departmanı başkanı Amit Kumar Rathore şunları söyledi: “İşletmeler, Belediye Şirketi, FSSAI, Özel Tüketim, Polis ve İtfaiye Departmanı tarafından belirlenen prosedürlere uymak zorunda kalacak.
Tüm NOC’ler yerleştirildikten sonra 7×24 operasyonlara izin verecek ve ayrıca fine dining cadde planını başarılı kılmak için gereken uygulamaları hızlandırmak için diğer departmanlarla koordinasyon kuracağız. Yetkililer, caddenin Shaheed yolunu geçen Ahimamau yakınlarında geliştirileceğini ekledi.