60 yaşındaki sürücü Lucknow’da kamyon kabininde ölü bulundu | Haberler

EnguLizyoN

New member

ŞANS: 60 yaşındaki bir sürücü, Pazartesi günü SGPGI polis karakolunun içine park ettiği kamyonun sürücü kabininde ölü bulundu. Bir adli tıp ekibi ve üst düzey yetkililer olay mahallini inceledi, ancak hiçbir ipucu bulamadı. olarak tanımlanan adam, Faridkot Harpçısı Punjab’da, yakınlardaki şirketinin deposuna mal taşımıştı.
polis dedi Arpıcı başka bir kamyon şoförüne eşlik etti Onkar Singh, her ikisi de malları yükledikleri Ghaziabad bölgesinden ayrılırken. Hem Onkar hem de Harpinder, şirketin Bijnor yolu üzerindeki deposuna ulaştı. BGA 15 Mart’ta karakola başvurmuşlar ancak depoda TIR’lar için yer olmadığı için TIR’ı yol kenarına park etmek zorunda kalmışlar. 16 Mart’ta şirketin mallarını taşıyan başka bir TIR depoya ulaştı ve şoförü Arvind de aracı yol kenarına park etti.
19 Mart’ta Harpinder iki genci kamyonda kondüktör olarak çalışmaya çağırdı. Şikayetçi sürücü Onkar, “Harpinder kimliği belirsiz gençlerle birlikteyken Arvind ve ben kamyonlarımızda uyumaya gittik” dedi.
Onkar, TIR’ın sahibinden telefon aldığını ve Harpinder’in kullandığı TIR’ın Mati Park’ta park halinde olduğunun kendisine söylendiğini ve gidip kontrol etmesinin istendiğini söyledi. “Sürücü kabinine baktım ve Harpinder’ı kanlar içinde yatarken buldum.” Önceki gece Harpinder’a eşlik eden şüpheli gençler kayboldu. Ceset, sürücü koltuğunun arkasındaki bir sandalyenin üzerindeydi” dedi.
ADCP Doğu Bölgesi, Seyyid Ali Abbas Faillerin kurbana henüz izi sürülemeyen keskin bir silahla saldırdığını söyledi. Ceset otopsi için gönderildi ve soruşturma sürüyor” dedi.