EnguLizyoN
New member
Vladimír Gračka, tarihi merkezdeki bazı arazileri ve mahzenleri keşfetti ve aynı zamanda duvarcı-anıt inşaatçısı olarak çalışırken binaları inceledi. Sonuçta başpiskoposun hazinesine bu şekilde rastladı. Ayrıca ömür boyu yaptığı çalışmalardan dolayı Olomouc Şehri Ödülü'nü aldı.
Ona göre bölgesel başkentin gerçekten sunabileceği çok şey olduğundan kendisini daha belirgin bir şekilde ortaya koyabilir.
“Çek Cumhuriyeti'nde anıtlar ve turistik yerler açısından yalnızca Prag Olomouc'un önündedir. On yıl boyunca herkes bizim hakkımızda kesilmemiş bir elmas olduğumuzu, floş royale sahip olduğumuzu ve terli bir ikili oynadığımızı yazdı.” Olomouc'un Riegrov Caddesi'ndeki Kavárná 26 röportajında en güçlü poker hamlesiyle bir karşılaştırma sunuyor. resimlerinden oluşan bir sergi düzenledi.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Ona göre bölgesel başkentin gerçekten sunabileceği çok şey olduğundan kendisini daha belirgin bir şekilde ortaya koyabilir.
“Çek Cumhuriyeti'nde anıtlar ve turistik yerler açısından yalnızca Prag Olomouc'un önündedir. On yıl boyunca herkes bizim hakkımızda kesilmemiş bir elmas olduğumuzu, floş royale sahip olduğumuzu ve terli bir ikili oynadığımızı yazdı.” Olomouc'un Riegrov Caddesi'ndeki Kavárná 26 röportajında en güçlü poker hamlesiyle bir karşılaştırma sunuyor. resimlerinden oluşan bir sergi düzenledi.
Sandıklarda bir şey gördüm, o yüzden onu çıkardım ve aldım. Plastik olduğunu sanıyordum ama fildişiydi. Sonuçta sekiz gol vardı.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim