A++ Lucknow Üniversitesi’nin İlk Mezuniyet Grubu Başarı Mantralarını Paylaşıyor | Haberler

EnguLizyoN

New member

LUCKNOW: “Biz özeliz çünkü A++ Lucknow Üniversitesi’nin ilk mezun grubu seçileceğiz”, özel günlerinde fotoğraf çektirirken heyecanla tezahürat yaptılar. LU’nun ikinci yerleşkesinde güzelce dekore edilmiş toplantı sahnesinin her noktasını işgal eden derece alan öğrenciler, Cumartesi günü düzenlenen toplantı töreninde başarı mantralarını ve duygularını paylaştılar.
MA (AIH) öğrencisi Amrita, “Bana göre LU sadece bir üniversite değil, aynı zamanda beni yalnızca akademik olarak değiştirmekle kalmayıp aynı zamanda bana kampüste düzenlenen etkinliklere katılma fırsatı vererek liderlik becerilerimi geliştiren bir dönüşüm merkezi” diyor. Srivastava, dokuz altın madalyanın sahibi.
Madalyaları annesine adadı Kanchan Srivastava, 2018 yılında vefat etti. Tüm astlarım için tek bir başarı ipucum var: yaptığınız her şeyde tutarlı olun. Günde altı saat çalıştım, madalyalar kazandım ve ayrıca NET sınavını geçtim.
Yedi altın madalya kazanan yüksek lisans (Matematik) öğrencisi Pragya Yadav, “Tüm madalya sahiplerine podyumdan madalya verildiği ve toplantı törenimiz bu kadar görkemli bir şekilde gerçekleştirildiği için gerçekten şanslıyız. İlk mezun olan grubuz” dedi. .LU pastanın üzerindeki krema olan A++’yı aldıktan sonra.” Pragya, bir IAS görevlisi olmak istiyor.
Sekiz altın madalya kazanan yüksek lisans öğrencisi Aakansha Verma, “Zaman yönetimi ve düzenli derslere devam etmek, kursumda en yüksek puanı almak için izlediğim iki temel ilkeydi” dedi. Madalya kazanmanın onu mutlu ettiğini, ancak LU’nun tüm öğrencilerin podyumdan madalya alacağını açıklamasının onu daha mutlu eden bir şey olduğunu, çünkü daha önce sadece LU madalyası alan öğrenciler podyumdan madalya alıyordu. “Bu kadar çok madalya kazanmasına rağmen sponsor olunan benim gibi öğrenciler bölüm düzeyinde madalyalar aldı.” dedi.
Benzer duygular hukuk öğrencisi tarafından paylaşıldı Priyamvada Şuklakim ayrıca sekiz madalya kazandı.
“öğrencisiyim Shri Jai Narain PG Üniversite ve ben iki kat mutluyum çünkü yedi madalya kazanarak hem üniversitemi hem de üniversitemi gururlandırdım. Profesör olmak isteyen yüksek lisans öğrencisi (fizik) Nidhi Tiwari, bilimde, özellikle fizikte erkeklerin yüksek puan aldığına dair yaygın inancı kırarak %89,09 puan aldım” diyor.
Şambahavi PandeyMA Antropoloji dalında iki altın madalya kazanan, tutkusu olan “gelişme antropolojisi”ni sürdürmek istediğini söyledi. “Devlet memuru bir aileden geldiğim için gelecekte devlet sınavlarına gireceğim” dedi. Madalyaları eski bir IPS Rajesh Pandey olan babasına ithaf ederken, onun ilham kaynağı olduğunu ve ne zaman şüpheleri olsa babasının ona yol gösterdiğini söyledi.