AAP, UP Kentsel Yerel Yoklama Planını Açıkladı; Su vergisinden feragat etme, konut vergisini yarıya indirme sözü | Haberler

EnguLizyoN

New member

şans: MAYMUN Pazar günü Uttar Pradesh’te kentsel yerel anketler için seçim kurulunu açıkladı ve kazandığı belediye organlarında ev vergilerini yarıya indirme ve su vergilerinden feragat etme sözü verdi. Uttar Pradesh’teki partinin lideri AAP Milletvekili Sanjay Singh, Lucknow’a yaptığı bir ziyaret sırasında seçmenleri etkilemek için partinin sloganı olan “Ev Vergisi Yarısı, Su Vergisi Maaf” sloganını attı.
Ayrıca Uttar Pradesh’teki 633 kentsel yerel organ koltuğundan sorumlu olduğunu ilan etti ve partinin her seçim bölgesinden mücadele edeceğini söyledi.
Ziyareti sırasında Singh, ED’yi (Uygulama Direktörü) “Eğlence Departmanıve merkezi teşkilatların muhalefete saldırmak için kötüye kullanıldığını iddia etti.
Singh dedi ki Uttar Pradesh Kabinesi çekinceler konusunu incelemek üzere kurulan komitenin raporunu kabul etti Diğer geri kastlar (OBC) kentsel yerel yönetim anketlerinde hükümetin seçim tarihlerini yakında açıklayacağını umduğunu ifade etti.
Parti halkla temasa geçecek ve onlardan AAP’ye şehirlerini temizlemesi için bir şans vermelerini isteyecek.
Delhi halkı AAP’ye bir şans verdi ve parti onlara temiz bir şehir, mohalla klinikleri ve en iyi eğitim sistemini verdi. hatta Pencap hükümeti Singh, Delhi modeli üzerinde çalıştığını söyledi.
Singh, “AAP’nin başkanlık pozisyonunu kazandığı her yerel kurumda su vergisi olmayacak ve ev vergisi yarıya indirilecek” dedi.
AAP, Uttar Pradesh’teki 2022 parlamento seçimlerine itiraz etti ancak ilerleme kaydedemedi.
Singh, merkezi kurumların muhalefet liderlerine saldırmak için kötüye kullanıldığını iddia ederek, “Başbakan (Başbakan Narendra) Modi’ye her gün muhalefet liderlerine saldırmasını istemek istiyorum. Bengal’de CBI’nin (Merkezi Soruşturma Bürosu) 30 vakası var. Kongre’de 26 dava açtılar; Bihar’da muhalefete karşı 10 dava açtılar; BSP’nin beş davası var, Samajwadi Partisi’nin kendilerine karşı dört davası var, NCP’nin üç davası var; Keşmir’de Ulusal Konferans’ın üç vakası var: Keşmir’den Kanyakumari’ye kadar hükümet her muhalefet partisini ve liderlerini hedef alıyor.
Singh, “O (Modi) tek bir toplantıda tüm muhalefet liderlerini öldürme emri vermeli ve sonra huzur içinde uyuyabilir” dedi.
Üst düzey AAP lideri ayrıca sanayici Gautam Adani’nin “çok sayıda dolandırıcılığa” karıştığını ancak herhangi bir işlem yapılmadığını iddia etti.
Singh, Modi, İçişleri Bakanı Amit Shah ve Adani’nin Gujarat’tan olduğunu söyleyerek, “Adani ile Modiji arasındaki ilişki nedir, RSS ve BJP’nin yanıt vermesini istiyorum” dedi.
Singh, Mundra Limanı’nda ele geçirilen “Taliban tarafından sağlanan” büyük miktarlarda eroin konusunu gündeme getirerek, “Bu bir ulusal güvenlik endişesi ve bunu parlamentoda gündeme getireceğim … Adani’yi soruşturmak için ortak bir parlamento komitesi kurulmalı” dedi. dedi Singh.
Ancak AAP lideri iddiaları hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi.
Ayrıca Merkezin “Usame Bin Ladin’in destekçilerini beslerken” muhalefet liderlerini hapse attığını iddia etti.
Singh, hükümetin Taliban’a buğday vererek onları memnun etmeye çalıştığını iddia etti.