Adani: Hindistan önümüzdeki 40-50 yıl içinde büyük fırsatlar ülkesi olmaya hazırlanıyor

PiKe

New member
Adani: Hindistan önümüzdeki 40-50 yıl içinde büyük fırsatlar ülkesi olmaya hazırlanıyorPALANPUR: Hindistan 100 tane daha inşa etme potansiyeline sahip Adana Milyarder sanayici Gautam Adani Pazar günü Gujarat’ın Banaskantha bölgesindeki Palanpur’da Vidya Mandir Trust’ın 75. yılı münasebetiyle düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, grupların ve ülkenin önümüzdeki kırk ila elli yıl içinde büyük fırsatlar ülkesi olmaya hazır olduğunu söyledi.
“Zamanı gelmiş bir demokrasi durdurulamaz ve Hindistan’ın zamanı gelmiştir. Ülkemiz inanılmaz fırsatlarla dolu bir ülkedir ve giderek daha fazla olacaktır. Adani Group, Hindistan’ın girişimcilik başarı öyküsünün yalnızca bir tezahürüdür” dedi.
Grubunu dünyanın en büyük güneş enerjisi şirketi, Hindistan’daki en büyük havaalanı ve liman işletmecisi, ülkenin en büyük entegre enerji oyuncusu, ülkenin en büyük ikinci çimento üreticisi ve daha fazlasını yapan bir piyasa değeri holdingi haline getiren olağanüstü yolculuğundan bahsetti. 225 milyar dolardan fazla.
“Hindistan’ın 100 Adani grubu inşa etme potansiyeline sahip olduğuna kesinlikle inanıyorum. Ve bugün girişimci olmak için Hindistan’dan daha iyi bir yer yok” dedi.
Birinci nesil bir girişimci olarak Adani, kendisi gibi insanların kaybedecek hiçbir şeyinin olmaması gibi benzersiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi. “Bu inanç bizim gücümüzdür. Bana göre bu özgürleştiriciydi. Takip edecek bir mirasım yoktu ama bana bir miras yaratma fırsatı verildi.”