Agra’da öğrenci cinayeti: 10.000 Rs’nin üzerinde arkadaşını öldüren iki kişi tutuklandı | Ağrı Haberleri

EnguLizyoN

New member

AGRA: Perşembe günü evinden yaklaşık 5 km uzakta bir çantada kısmen yanmış cesedi bulunan BA birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Luv Kumar, iddiaya göre şüphelilerden birinin Rs’ye dönmesini istemesinin ardından iki arkadaşı tarafından öldürüldü. Ona ödünç verdiği 10.000.
Olay, Fatehpur Sikri polis hudutları altında meydana geldi. Polis, iki zanlının – Rajesh Kumar (20) ve Monti’nin (19) tutuklandığını söyledi. Şüpheliler, Başeri Sikander köyü sakinleri ve kuzenleridir. Kurbanın boğazını kesmek için kullanılan bıçak yanlarında bulundu. Fatehpur Sikri karakol memuru (SHO) Balwan Singh şunları söyledi: “Şüphelileri Rajasthan’da Agra’dan Bharatpur’a kaçmaya çalışırken tutukladık. Suçlarını itiraf ettiler. IPC bölüm 302 uyarınca haklarında bir FIR kaydedildi. (cinayet), 120B (komplo) ve 201 (suç delillerini yok etme) mahkeme kararıyla cezaevine gönderildiler.”
Polis Komiser Yardımcısı (DCP) Sonam Kumar, “Luv her iki sanık tarafından da biliniyordu. Rajesh ve Luv aynı okulda okudu. İki ay önce Rajesh, kendisinden sürekli olarak parasını iade etmesini isteyen Luv’dan 10.000 Rs borç aldı. son olarak” Perşembe sabahı Rajesh, parasını iade etme bahanesiyle Luv’u tarlalarına çağırdı. Rajesh ve kuzeni Monti, oraya vardığında Luv’a alkol teklif ettiler. İçtikten sonra ikisi de onu yere itti ve Rajesh ona saldırdı. planlarına göre bıçakla boğazını kesti. Luv olay yerinde öldü” dedi.
Kurbanın ailesine göre, Luv Perşembe günü sabah 8 civarında üniversiteye gitmek için ayrılmıştı. “Saat 11:40 civarında, bilinmeyen bir kişiden oğlumun kaçırıldığını bildiren bir telefon aldık. Arama oğlumun telefon numarasından geldi. Kaçıran kişi, serbest bırakılması için 10 lakh Rs fidye istedi ve bizi bilgilendirmememiz için tehdit etti.” Polis, “Aramaya çalıştım ama telefon hemen kapandı. Oğlumun güvenliği için endişelendim ve başka seçeneğim kalmadı, polise haber verdim. Luv’un vücudu tamamen yanmıştı ve onu kıyafetlerinden teşhis edebildim,” dedi. Araba çekçek sürücüsü Ram Parsad. ASP Rajeev Sirohi fidye aramasının görünüşe göre polis soruşturmasını yanıltmak için yapıldığını söyledi.
“Kurbanın cep telefonunun son yerinin izini sürerken, ceset Agra-Jaipur otoyolundaki bir hendekte görüldü. İki zanlı, kurbanın cesedini bir çantaya koyup otoyola attı ve ateşe verdi” dedi. .”
Bu arada, Samajwadi Partisinden bir işçi heyeti Cuma günü kurbanın babasıyla görüştü. SP çalışanları da yerel halkla birlikte protesto düzenleyerek ölen kişinin ailesinden tazminat talep etti. Yerel makamlardan güvence alındıktan sonra saatlerce süren protesto iptal edildi.