Avrupa için kesilmiş meyve suyu ve Vodhánel. Jílek: Armut ağacında olmadığından emin olacağım

EnguLizyoN

New member
Rakip oyuncu Jakub Pokorný bunun devam etmeyeceğini belli eden bir hareketle konuk sırasını gösterdi.

“Dürüst olmak gerekirse, böyle bir oyuncunun sahayı terk etmesi insanı rahatlatıyor. Bire birde üstün, iyi bir bitirişe sahip,” diye açıkladı Olomouc teknik direktörü Václav Jílek 2:1 galibiyetinden sonra.

“Her maçta yalan söyleyen bir oyuncu. Ve ondan bir şeyler öğrenmek zordur. Sadece Fransızca konuşuyor, sağlığı bizim için her zaman bir soru işareti. Şimdi bile onun nesi olduğunu bilmiyorum. Umarım yakında iyileşir,” diye devam etti Teplice teknik direktörü Zdenko Frťala.

Stoper Jakub Hora, devre arasında mide bulantısı nedeniyle geri çekilmek zorunda kaldı.

Marodka ile daraltılan Teplice, ardından yeni sezonda ilk kez kaybetti. Olomouc’un üst üste üçüncü galibiyetine en büyük katkı, büyük bir rahatlık içinde oynayan Jan Vodháněl oldu. Çevik orta saha oyuncusu, Sigma’nın her iki golünü de attı, ancak ikincisi sonunda Štěpán Chaloupek’i kendisininmiş gibi ziyaret etti.

Vodháněl ikinci durumu “Arka direğe bir şut pasıydı, esas olarak golü hedeflemeye çalıştım,” dedi.

Olomouc’lu futbolcular, Teplice ağlarında atılan bir golü kutluyor.

Rekorda bir değişiklik olmazsa dört maçta iki golü var. Antrenör Jílek, bir süre önce başarılı hazırlığından dolayı onu övdü ve “zıplama” potansiyeli en yüksek olan oyuncunun kendisi olduğunu söyledi.

“Güzel, iyi ki antrenmanı sağlıkla atlatmışım. Geçen yıl ondan sonra Sigma’ya transfer oldum ve bu çok açıktı. Şimdi takımdaki pozisyonumun da farklı olduğuna inanıyorum” dedi.

Androv Stadı’nda 55. dakikada gelen ilk gole kadar iki taraf da sıkıntılı geçti. Jílek, “Muhtemelen seyirciler için de iyi bir şey yoktu, Teplice kompakttı, şans yaratmayı başaramadık,” dedi.

“Fazla uzağa gitmemesi için Vodhy’ye göz kulak olacağım. Eğitimde bir şeyler yolunda gitmezse, işleri düzeltirim. Tipolojik olarak Avrupa için bir oyuncu. Oyun kalitesine sahiptir, yüksek standartları karşılar, mükemmel ilk dokunuş, küçük alanda serbest bırakma, bitirme. Ama bir de B var, onun durumunda, savunma üzerinde çalışıyor. Ancak maçlara o karar verirse, bazen buna göz yumuyorum.”