Aylık Burç Balık, Şubat 2023

AuuDii

Global Mod
Global Mod
Aylık Burç Balık, Şubat 2023

Balık Şubat 2023 Burç: Aylık burcunuzu incelerken yıldızların gizemlerini çözmeye hazırlanın. Evrenin sizin için neler hazırladığını öğrenin ve önümüzdeki aydan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı öğrenin.
Eğitim
Ganesha, eğitim cephelerinin bu ay doğru yolda olduğunu söylüyor. eğitim arayışlarınız açısından daha fazla çaba sarf edeceksiniz. Yüksek derecenize gelince, mesleğe yönelik bir yol ve mükemmel bir kariyer seçimi yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında sınavlarınız size çok fazla kaygı yaşatacağı için biraz stresle uğraşıyor olabilirsiniz.
Kariyer
Ganesha şöyle diyor: Kariyeriniz söz konusu olduğunda, iş hayatınızda yapmanız gereken değişiklikler ve ayarlamalar konusunda pragmatik kararlar verebileceksiniz. Hukuk firmaları veya muhasebe firmaları ile ilişkili kişilerin, daha iyi fırsatlar için bu ayın sonundan önce iş değiştirme olasılığı daha yüksektir. Ama önce dikkatlice düşünmeleri gerekiyor.
Şirket
Ganesha şöyle diyor: Parasını ve bir işe yatırım yapmayı düşünen insanlar bu ayın ilk yarısında çok iyi fırsatlar bulacaklar. Seminerler, sergiler ve ticari toplantılar ilginizi çekeceği için bu ay şehir dışına çıkma olasılığınız daha yüksek ve işlerinizi en rahat şekilde yapacağınız insanları bulacaksınız.
Aşk
Ganesha, ikinizdeki partnerinizin de istikrarlı ve mutlu bir ilişki yaşayacağınız için aşk hayatınızda bu ay büyük bir değişiklik olmayacağını söylüyor. Mükemmel bir ilişki fikrinize gelince, Venüs’ün geçişi, eşinizin kalbinizden bir şeyler atması için küçük bir yer açmak için küçük ayarlamalar yapmanız gerekeceğini gösteriyor.
Düğün
Ganesha, senin evliliğinle hepimiz iyi ve sakin olacağız der. Partnerinizin bu ay başının belaya girmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Evlenmeyi planlayan insanlar bu ayı sohbet etmek için doğru zaman olarak görüyorlar. Ayın son haftası düğün tarihi belirlemek için uygun değil.
Çocuklar
Ganesha, çocuklarınızın bu ayın başlarında rahat balonun içinde kaldığını söylüyor. Çocuklarınız eğitim uğraşlarından keyif alırken, yoğun programlarla ve ders dışı etkinliklerle uğraşmakta zorlanacaklar. 10 yaşından küçük çocukların bu ay şehir dışına çıkmalarına izin verilmiyor.
Astrolog Chirag Daruwala, ünlü astrolog Bejan Daruwala’nın oğludur. Kariyer, sağlık, aşk, finans ve iş ile ilgili ayrıntılı astrolojik tahminleriyle tanınır. Hayatınızla ilgili konularda tavsiye almak için TimesofIndia.com’da ondan burç tahminlerini okuyabilir ve uzman astrolog Chirag Daruwala’nın yardımıyla sorununuzu çözebilirsiniz.