Başlamak istiyoruz. Olomouc, merkezi pozisyona güvenerek Sparta’ya döndü

EnguLizyoN

New member
Sigma’nın spor menajeri Ladislav Min, üyemizin yanına sıçradı ve yanına oturdu: Tavsiye ederiz, farklı bir şekilde olmasını isterim.

Sonuç olarak, urit, kendini düzelt Breite. Başlatmamız gerek.

Geçen yıl 3. turda Olomouc, Letn’de sağlam bir performans sergiledi ve golsüz 0:2 kaybetti.

Ancak bu, favori ile rekabet edemeyecekleri anlamına gelmez. Şampiyona grubundaki diğerleri iyi bir performans sergilediler ve bunu takip etmek istiyorlar. Hazırlık aşamasında altı maçı da kazandılar ve topçu Luk Juli yedi golle, satılan temsilci Mojmr Chytil’in yerine mükemmel bir alternatif olabileceğini gösterdi.

Ancak D Breite hazırlıktaki sonuçları umursamıyor, çünkü tüm eylemler ideal değildi: Lig farklı ama yine de set zihniyeti düşünüldüğünde hazırlık iyiydi.

Yaralanmalar olmasa bile, Antonna Rska’nın hücum desteği, liderden böyle bir raunt almamış olsa bile geçen yıla göre altı sıra yükselmek zorunda.

SK Sigma Olomouc’un sezon öncesi basın toplantısı. Sol önde, biraz farklı bir tasarıma sahip yeni bir forma giymiş bir figür. Masada, soldan, spor yöneticisi Ladislav Min, antrenör Vclav Jlek, kaptan Radim Breite ve basın sekreteri Ji Fiara.

Ücretler belirlenmedi, lig tk olacak. Karanlık çok güçlüydü. Bu sezon biraz daha kolay, çünkü oraya ilk turda gitmem, dokuz bitirmem ve bir ay sonra aniden Avrupa’yı bitirdiğinizi anlıyorsunuz, grubun ortasının tuhaflığı dışında.

Hancı’nın yarışın karanlık atları olabileceği, kadroya bir bakışla kanıtlanıyor.

Ve özellikle tasarruf hesabında. Antrenör Vclav Jlek bu pozisyonları altı seçenek arasından seçiyor: Sparta’nın kadrosunda kesinlikle eksik olmayacak olan çalışkan Breite’ye ek olarak, yanındaki Denis Ventra ve Martin Pospil’i seçin.

Potat ve Jan Forteln aramızda yok, o sadece Sparta’dan geliyor ve ufak bir sakatlığı da var. Dele ve Zorvan aynı sırada, Spil ve Langer ise sadece ikinci bölüm kanadında.

Hiçbir yerin ortasında böyle bir rekabet görmedim. Bize yardım et Breite, eskiden Liberec ve Teplice oynardı.

Seni özlüyorum ama harika vakit geçiriyoruz Julie.

Jlek, isabet merkezindeki rekabetin çok büyük olduğunu ve geçmişin tipolojisine yönelik olasılıkların kapılarını araladığını söylüyor. Bir şekilde Sparta’ya katılacağım ve Karvina ile bir sonraki dövüşte tamamen farklı olacağım.

Jlek köpeğinin yaz boyunca kereste fabrikasında oynamaya devam etmesi de iyi bir şey. 4-5-1’e ek olarak, 3-4-3 ve 3-5-2’ye de genişletilebilir. Sigma’nın yenilmezliği konusunda Breite, farklı varyantları denemek için yer olduğunu ve neyin seçileceği ve her maça en uygun olanın yalnızca antrenman seanslarında olacağını söylüyor.

Kabindeki mürettebatı da övüyor: Bu sadece benimle ilgili değil. Oturduklarında iyi oluyor. telaş gerçekleştiğinde kabinin iyi olduğunu söylemek. Acele olmasa bile, kabinin burada iyi olduğunu söylemeye cüret ediyorum.

Sadece Breite tiyatikitelet değil, sadece Olomouc’taki sözleşmeyi 2026’ya kadar uzattı, rd acele edecekti. Ve tercihen hemen Sparta’ya.