Beşinci apartman köpeği saldırısı vakası, Lucknow’da hiçbir işlem yapılmadı | Haberler

EnguLizyoN

New member

ŞANS: Perşembe günü Srishti’nin Jankipuram Extension’daki dairesinde bir sürü sokak köpeği 32 yaşındaki bir adama saldırdı ve onu yaraladı. Bu, apartmanda sadece iki ay içinde beşinci köpek saldırısıydı.
Kurban, Nirma KumarBarabanki’li bir tesisatçı olan , çevredekiler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İlk yardımla birlikte kuduz aşısı yapıldıktan sonra kovuldu.
Nirmal, “Olay saat 18.00 sıralarında apartmanın bahçesinde yürürken meydana geldi. Birden bir düzineden fazla köpek bana havlamaya başladı” dedi. “Kaçmaya çalıştım ama köpeklerden biri sağ bacağımı ısırdı” dedi. “Yardım istedim ve mahalle sakinleri geldi, aksi takdirde ölümcül olabilirdi” diye ekledi.
“Sakinler sürekli olarak köpek ısırması vakalarından korkarak yaşıyorlar. Birçok şikayete rağmen LMC ve LDA, şu ana kadar uygun bir işlem yapılmadı” dedi sözcü Vivik Sharmabaşka bir sakin.
Baş Veteriner Görevlisi, LMC, Abhinav Verma “Ekibime daireyi ziyaret etmelerini ve inceleme için köpekleri yakalamalarını emredeceğim” dedi.