EnguLizyoN
New member
ŞANS: Bir tren bileti müfettişi (TTE), iddiaya göre, bir memurun biletsiz seyahat etmesine itiraz ettikten sonra Salı öğleden sonra Pratapgarh’daki Jammu’ya bağlı Archana Express’in AC vagonunda bazı polis memurları tarafından saldırıya uğradı.
Kurban, sandep 47 yaşındaki Singh, Archana Express TTE’leri arasında kıdemli olan Baş Bilet Müfettişidir (CTI).
TOI’ye konuşan Singh, “Tren saat 15.30 sıralarında Pratapgarh tren istasyonuna vardıktan sonra A2 (AC2) otobüsünde saldırıya uğradım. A2 otobüsünde biletsiz bir yolcuya rastladığımda biletleri kontrol ediyordum. Sorduğumda Yolcu, polis olduğunu söyledi, bileti ödemesini ya da trenden inmesini istedim. Varanasi kavşağından seyahat ediyordu.”
“Bu arada ishal şikayeti olan 77 yaşındaki bir kadın yolcudan acil telefon aldım. Biletsiz yolcuyu geride bırakıp yetmiş yaşındaki ishal hastasının yanına gittim. tren Pratapgarh’a varana kadar kadın yolcu.Tren Pratapgarh’ta durur durmaz üniformalı bazı adamlar A2 otobüsüne binerek sanıkla birlikte yanıma geldiler.Kısa bir konuşmanın ardından bana saldırmaya başladılar.Birçok yolcu saldırıya tanık oldu. ”
Olaydan sonra Sandeep, demiryolu kontrol odasına bir acil durum çağrısı yaptı ve ardından GRP ve RPF Amethi tren istasyonunda ifadesini almaya geldi. Sandeep, “Kimlik tespiti için önümde teşhir edilirlerse polisi teşhis edeceğim” dedi.
Lucknow’daki bilinmeyen ajanlar hakkında yazılı bir şikayette bulunacağını söyledi. Lucknow Bölümü Çember Sorumlusu GRP Sanjeev Kumar Sinha dedi ki: “İlk bakışta TTE’nin saldırıya uğradığı tespit edildi. Bu nedenle, GRP Lucknow’a yazılı şikayetin bir nüshasını alır almaz bir FIR başvurusunda bulunması talimatını verdim.”
Pazartesi günü erken saatlerde, UP polis dedektiflerinin Amarnath Ekspresinde biletsiz seyahat ettikleri için bir TTE ile karşı karşıya kaldıklarını gösteren bir video viral oldu. Videoda bir polis memurunun TTE’ye gözdağı verdiği görüldü.