EnguLizyoN
New member
Bugün onun gün ışığını ilk görmesinin üzerinden on bir yıl geçti. Eğer kalp krizi geçirseydim Alois Nebel ve Priessnitz geride kalacaktı, eğildi.
Gece kuşu musun?
Değilim, hâlâ büyük bir kutlama yapmamıza gerek olduğunu düşünmüyorum ve her zamanki gibi sırrın ne hazırlandığını biliyorum, ama bir yerde tek başıma uzanıp bunu sadece ailemle geçirmeyi tercih ederim ve sonra birlikte oluruz. yapacağım.
Tomkovice’de?
Evet Ideln Rychleby, beş ay boyunca oradaydım. Bütün yıl boyunca enerji kazanacağım ve memnunum. Ama dışarıda, bir otelde bir yerde aileyle kutlama yapacağız.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Denemek
ilk ay sadece 1K
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Denemek
ilk ay sadece 1K
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Gece kuşu musun?
Değilim, hâlâ büyük bir kutlama yapmamıza gerek olduğunu düşünmüyorum ve her zamanki gibi sırrın ne hazırlandığını biliyorum, ama bir yerde tek başıma uzanıp bunu sadece ailemle geçirmeyi tercih ederim ve sonra birlikte oluruz. yapacağım.
Tomkovice’de?
Evet Ideln Rychleby, beş ay boyunca oradaydım. Bütün yıl boyunca enerji kazanacağım ve memnunum. Ama dışarıda, bir otelde bir yerde aileyle kutlama yapacağız.
Bisikletleri sevmiyordum, bu yüzden bir süre antrenman yapmadım ve fabrikada çalışmak zorunda kaldım. Devrim özgürlük getirdi, bir yaratıcılık patlaması yaşandı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Denemek
ilk ay sadece 1K
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Açık 90 gün ücretsiz
Denemek
ilk ay sadece 1K
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Açık 90 gün ücretsiz