Birinin tipi misin? Kan nakli istasyonu kan bağışçılarını Sevgililer Günü'nde buluşmaya davet ediyor

EnguLizyoN

New member
Olomouc Üniversitesi Hastanesi Transfüzyon İstasyonunun Sevgililer Günü etkinliği bekarları birbirlerini tanımaya davet ediyor.
| Fotoğraf: facebook.com/darciolomouc





“13 Şubat Salı günü sabah saat 9.30 ile 10.00 arasında kan nakline gelin, belki bu yıl Sevgililer Günü'nde yalnız kalmazsınız. Neden? Çünkü bekarlar için bir koleksiyon düzenliyoruz” diye açıklıyor organizatörler istasyonun web sitesinde.


“Belki bizimle ömür boyu sürecek bir ortak ya da sadece ortak faaliyetler için bir arkadaş bulacaksınız. Hepsinden önemlisi, birlikte daha ilk karşılaşmanızda birinin hayatını kurtaracaksınız. Öyleyse söyle bana, daha ne olsun?” diye ekliyorlar.


İnternet sitesinde yer alan verilere göre şu anda en fazla talep B-, 0- ve 0+ gruplarına yönelik. Etkinliğin bir parçası olarak oyunda ödüller de var.


“Yanınızda tanışmak ve kan bağışlamak isteyen, aynı zamanda birinin tipi olabilecek birini alın. Kan nakil istasyonunun Facebook profilinde iki arkadaş, hatta grup olarak gelirseniz çekilişe dahil olacaksınız” yazıyor.


Ödüller, Hodolany Resort'taki sağlıklı yaşam alanına iki kişi için üç giriş ve aynı zamanda ünlü Entree restoranında bir öğle yemeği menüsüdür.


Bir yarışmaya katılmak veya daha fazlası için bir partner aramak, flört uygulaması Take UP ile işbirliği yapılarak kolaylaştırılmalıdır. Özel olarak oluşturulan etkinlikte katılımcılar, kan bağışına ilgi duyan diğer kişilerin profillerini görebilecek ve ayrıca sohbette buluşabilecekler.


Potansiyel bağışçılar böylece önceden ortak bir gezi veya belki de daha sonraki bir kutlama konusunda anlaşabilirler. Uygulamanın kurucusu Markéta Jíšová, “Uygulamamız sayesinde insanlar etkinlikten önce bile birbirlerini tanıma ve ortak bir tartışmayla 'kan grubu' olacak birini tanıma fırsatına sahip oluyor” diye davet ediyor .