Birisi Ampionka köpeğini yetiştiriciden tuttu, faili yakaladığı için bir ödül sözü verdi

EnguLizyoN

New member
4. sabah ayrılan birini davet eder. Sosyal medyada açıklanan yetiştiricinin açıklamasına göre, Zlaty Horch’ta Polsk Caddesi’nde birisi çitle çevrili bir arsaya girdi ve tamamen yanlış bir şekilde, birçok ülkenin şampiyonu olan ve şampiyonluklar kazanan Afgan Tazısı ırkından doğuştan dişi Torvi’min kürkünü bozdu.

halka ve işbirliğine verin ve yirmi bin kron ödül teklif edin.

Failin takibine ve bulunmasına yol açacak ilgili bilgileri sunan kişiyi ödüllendireceğim. Zrnekov, bu şekilde, failin bulunmasına ve yok edilmesine yol açabilecek herhangi bir bilgi sağlayabilecek herkesten, bunu benimle veya Zlaty Horch’ta olayı soruşturan R Polisi aracılığıyla paylaşmasını ve ardından bilginin pedalda olduğunu bana bildirmesini rica ediyorum, diye yazdı Zrnekov.

Polis sözcüsü Milue Zajcov, olayın kendisine bildirildiğini, şu anda konuyla ilgili soruşturma yürütüleceğini ve olayın Oban ekibine karşı bir suç olarak nitelendirildiğini doğruladı.

Yetiştiriciye göre, dişisinin kariyeri artık sona ermiştir. Bu yıl şimdiye kadar yapılan tüm çabalar boşuna. Umarım sizlerin ve Facebook’un yardımıyla bu suç ortaya çıkar. Teşekkür ederim, vakaya yeni bilgiler katmaya çalışacağım, dedi.

Karira Torvi’nin işi bitmedi, bu sırtlancı şey yüzünden askıya alındı. Hayır, sağlığına kavuşacak, uzun zaman alacak, Haziran’da o yıllar geride kaldı. Köpek sekiz yaşında veterinere gitti. Bir şampiyon unvanı toplamayalım, bu bir süre daha sürecek, diye açıkladı.

Bir başkası için ıslığa bakın

Bence net bir ayrımdı. Ve zaten Torvi ile yerleşik uykumuz ya da yalnız biz, yetiştiriciyi açıklıyor.

Şu anda mesaisi bittiği için çalışmıyor. Pe o kürk bu nedenle benim için yanlış. Zrnekov, “Sağ üst ekstremitem etkilendi ve çok acı verici” dedi.

Seyahat ediyorum, bu yıl Cape Verde’yi ziyaret ettim, Pazar günü Baltık’tan bir köpekle oynadım, dağlarda ata biniyorum ve muhtemelen bu yüzden, bazı insanlar için kötü bir ruh halindeyim. Başka türlü hayal edemiyorum, diye düşündü.

Torvi eska, Polonya, Sırbistan ve ern Hora’nın şampiyonu. Kulüp lideri unvanına sahip ve Birmingham’da Crufts’ta yarışmaya hak kazandı. Bir ay önce, uluslararası cins unvanı yarışması olan Interchampion unvanını kazandık. Şu anda Split’te ne yazık ki yapamayacağımız haftalık inşaatı beklemek zorunda kaldık, dedi.

Michaela Zrnekov’un hayali, bir gün Afgan tazıları için bir üreme istasyonuna sahip olmaktır. Bu benim büyük bir hayalim. Annem beni bu cinsle tanıştırdı, diye açıkladı.

Kadın, çok küçüklüğünden beri Afgan tazılarıyla çalışıyor. Annenin bu cinsten iki dişisi vardı. İlk dişisine sadece on yıldan daha kısa bir süre önce sahip oldu. Tam adı Azbelltas Total Trust Torvi, ekla.

Gelecekte kendimi Afgan tazılarının üremesine adamak istiyorum ama kürke ve dolayısıyla Afganların kendilerine bakmak kolay değil. Aristokrat bir köpektir. Bu yüzden sadece Afgan Tazılarına odaklanıyorum. Evde bir Rhodian Ridgeback’im var ama bende beş tane var, dedi.