Coufal bile pişman oldu: Hayatımda ilk kez kuralları çiğnedim, geçimimi sağladım

EnguLizyoN

New member
Almanya’da eleme ve Euro’ya yükselme mücadelesinde Pazartesi günü Moldova’ya karşı alınan 3:0’lık galibiyette değişim oyuncuları eksikti. Çek milli takımının Euro 2024’e yükselmesinden dolayı çok mutluyum. Kimin kaybettiğini biliyorum, tebrikler. Coufal, Cumartesi günü hayatımın geri kalanında pişman olacağım büyük bir hata yaptığımı söyledi.

Hayatımda ilk kez, tüm kariyerimi içinde yaşadığım ve sıkı sıkıya bağlı kaldığım kendi kurallarımı çiğnedim. Kurtarmadan iki gün önce yapacak hiçbir şeyimin olmadığı bir yerde olduğumu biliyorum. Ben sana yaptıklarıma, her zaman profesyonel davranışlara güvendim. Bu aptalca hatayla, hiç şüphesiz Euro’ya yükselmeyle kendimi güzel bir hayata hazırlıyordum. Beni tanıyan herkes bunun benim için en kötü ceza olduğunu bilir, diye yazdı 10 yaşındaki West Ham oyuncusu.

Temsilciler toplantısı sırasında Brabec ve Kuchta ile birlikte sabahın erken saatlerine kadar Olomouc’taki diskodaydı. Şirkette sadece FAR İcra Komitesi üyesi Tom Neumann yanlarındaydı. Antrenör Jaroslav İlhav, milli takımda ilerlemesine rağmen bırakma kararına hiçbir şekilde katkıda bulunmadığını itiraf etti.

Coufal olaydan derin üzüntü duymaktadır. Bundan esas olarak, benim için her zaman bir örnek olan birçok çocuğun temsilcisi ve rol modeli olduğum için pişmanım. 40 kez görev yapan temsilci, bunu ben istedim ve gelecekte de aynısını yapmak için mümkün olan her şeyi yapacağım dedi.

Özellikle eşim, ailem, takım arkadaşlarım, antrenörlerim ve milli takımdaki diğer uygulama ekiplerim nedeniyle pişmanım. Kötü hissettiğim birçok insanı hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum, bu benim için en kötü duygu. Coufal, kendimi, ilkelerimi ve çok uzun zamandır izlediğim yaşam yolunu da hayal kırıklığına uğrattım, dedi.

Kayıp kapıyı geri almak için vantilatör dahil her şeyi yapacağına söz verdi. Sadece böyle bir şeyin bir daha asla olmayacağını biliyorum. Liberec’in eski oyununu ve Slavia’nın patlamasını hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm.

Pazartesi günü Olomouc’ta yapılan olağanüstü toplantıda yönetim kurulu, Ilhavo’nun halefini atadıktan sonra üç oyunun geleceğinin ele alınmasına karar verdi. Yeni kız onları takımda isteyip istemediği konusunda söz sahibi olmalı. Futbol Federasyonu R (FAR) başkanı Petr Fousek, yönetim kurulunun milli takımı her zaman oyun dışı bırakmadığını açıkladı.