Doğum günü kızı kurabiyeleri esrarla iyileştirdi, kendisi ve misafirleri hastaneye kaldırıldı

EnguLizyoN

New member
4 Temmuz Perşembe günü, Jesenice'deki ceza müfettişleri kadına yasadışı üretim ve narkotik ve psikotrop madde ve zehirlerin diğer şekilde işlenmesi suçundan şüphelenildiğini bildirdi.


Polis sözcüsü Ivana Skoupilová, “Elde edilen bilgilere göre, birkaç gram kurutulmuş esrar elde etmesi, bunu hamura karıştırması ve ardından bundan birkaç parça kurabiye pişirmesi gerekiyordu” dedi.


Kadın, pişmiş kurabiyeleri kulübeye götürdü ve burada doğum gününü birlikte kutladığı üç kişiye ikram etti. Sözcü, “Konuklarına kurabiyelerin ne olduğunu anlattı” dedi.


Sözcü, “Ancak kısa sürede bunun iyi bir fikir olmadığını anladı, çünkü kurabiyeleri yedikten bir süre sonra herkesin midesi bulandı ve sağlık sorunları nedeniyle Jesenice hastanesine kaldırıldı” dedi.


Polis sözcüsünün açıklamasına göre, acil servis olay yerine geldi ve zehirlenen personeli Jesenice'deki hastaneye götürdü; burada misafirlerle birlikte doğum günü kızı da orada kaldı.


Skoupilová, “Suçlu olduğu kanıtlanır ve mahkum edilirse kadın, Ceza Kanununa göre bir yıldan beş yıla kadar hapis veya para cezasıyla karşı karşıya kalacak” diye ekledi.