Düzenleyiciler zamanında harekete geçmeli ve piyasaları sabit tutmalı: FM

PiKe

New member
Düzenleyiciler zamanında harekete geçmeli ve piyasaları sabit tutmalı: FMFM Nirmala Sitharaman söylemek Bütçe büyüme ivmesini sürdürmeyi hedefliyor. Navika Kumar ile yaptığı bir röportajda, düzenleyicilerin ortaya çıktığını ve hakkında söylenmesi gerekenlerin her yönü hakkında konuştuklarını söylüyor. Adana hisse senetleri çöküyor. parça:
Art arda beş bütçe sunan ilk kadın maliye bakanısınız. Bunun şapkanda bir tüy olduğunu mu düşünüyorsun?
Yani bana verilen bir şanstı. Bana güvendiği için Başbakan’a ve ayrıca partime çok minnettarım ve onların yönlendirmeleri partiye çok iyi hizmet etmeme gerçekten yardımcı oldu.
Başbakan Modi ile görüşmeye gittiğinizde, genel seçimlerden önceki son doluluk olduğu için bütçeye dahil olmak istediğine dair herhangi bir mesaj iletti mi?
Bu büyüme ivmesini canlı tutacak bir bütçe olarak görüldü. Bir pandemiden sonra, büyüme sürdürülmelidir. Bu hassas bir an. Hareket edersek veya biraz rahat veya dikkatsiz olursak momentum düşer, o zaman daha da zor olur. Başbakan’ın rehberliği, büyüme ivmesini sürdürmeye odaklanmıştı, ancak elbette kapsayıcı olduğunuzdan, henüz dokunulmamış topluluklara ulaştığınızdan emin olun, vb.

İsimsiz-11

Covid komploların bir parçası değildi ama bu Hindenburg raporu toplumun bir kısmı tarafından bir komplo olarak görülüyor. Sizce bu bir komplo mu yoksa normal bir piyasa faaliyeti mi?
Düzenleyicilerin zamanında hareket etmesi, zamanında hareket etmesi ve kurallara uygun hareket etmesi dışında bu konuda fikir sahibi olmak istemiyorum. pazarlar istikrarlı, Hindistan’ın düzenleyici işlevini en iyi durumda tutacak şekilde hareket ediyor. Yani RBI veya Sebi gibi diğer düzenleyici kurumlar olsun. . . düzenleyiciler her zaman tetikte olmalıdır.
Devlet parasının yatırıldığı Adani hisseleri ile ilgili olarak hükümet veya RBI, Sebi gibi düzenleyici kurumlar tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığı sorulmaktadır. . .
Soru sormaya itirazım yok. Soruyu “aam” yatırımcısını düşünerek sorduğunuzun altını tekrar tekrar çiziyorum. Finansal hizmetler söz konusu olduğunda, bankaların ifşası, sigorta şirketlerinin ifşası söz konusu olduğunda – kendileri ortaya çıkarlar ve söylenmesi gereken her şey hakkında dürüstçe konuşurlar. Ne kadar sahip olduklarını ve diğer gerekli ayrıntıları her yönüyle açıklarlar.

şimdi dön (1)

Bu kadar volatiliteye sahip yatırımcılar söz konusu olduğunda ise Sebi’den herhangi bir açıklama gelmiyor. Yani endişelenecek bir şey olmadığını ve dolayısıyla bir açıklaması olmadığını mı söylüyorsunuz?
Demek istediğim, düzenleyicilerden biri bir açıklama yaptı. Hindistan’daki düzenleyiciler neredeyse her gün bu tür vakalarla meşgul. Bu nedenle, RBI’nin yaptığı gibi piyasadaki gelişmeleri izledikleri ve hatta yorum yaptıkları çok açık ve kesinlikle her şeyi her iki şekilde de açıklayacaklar, burada bu konunun esası hakkında yorum yapmıyorum. Kesinlikle bunun hakkında konuşacaklar ve RBI zaten bunun hakkında konuştu.