Ebeveynler, çocukları için çocuk maaşı veya uzun vadeli emeklilik maaşı alabilirler.

EnguLizyoN

New member
Çocuklarım ve beş ile on dokuz yaş arasındaki düşük gelirli ailelerden gelenler için yardım.

Olomouc belediyesinden Pavel Konen, pansiyonların kaleyle ilgili yatırımın bir parçası olduğunu, kalede iyileşme veya rehabilitasyon konaklamaları için iç ve dış mekan aktivitelerine yönelik faaliyetleriyle ilgili yatırımlar da dahil olduğunu belirten Olomouc belediyesinden Pavel Konen, kiralık gruplar, satılık bisikletler, yüzme kursları ve çocuklara yönelik tatil aktiviteleri.

Eğitim alanından sorumlu belediye başkan yardımcısı Viktor Tichk, bu yazın yeniliğinin, emekli maaşlarının sınavlara girmek için yapılan sözleşme hazırlıklarıyla ilgili masraflar için kalede harcanabilmesi olduğunu doğruladı.

Yeterince nereye gönderilecek

• elektronik sulh hakiminin posta kutusu ID verilerine: kazbzri
  • e-mail ile: [email protected] veya [email protected]
  • Daha sonra: Olomouc şehri sulh hakimi, Diyanet İşleri Başkanlığı, Hynaisova 10, 779 11 Olomouc
  • kişisel Palackho kolstv bölümünün sekreterliğine 14

2,5 milyon kron değerindeki fonun yöneticisi Olomouc Belediyesi Yerel Yönetim Dairesi olup, önemi sosyal bir boyuta da sahiptir.

Ailelerin masrafları artıyor ve aile anlaşmazlıkları durumunda çocukların boş zaman aktivitelerini sınırlamak zorunda kalsalar iyi olurdu. Sosyal eğitim alanından sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kateina Dobrozemsk, bu nedenle okul öncesinden ortaokula kadar her yaştan öğrencinin işe alınabileceğini söyledi.

Elektronik olarak veya şahsen

Olomouc'ta daimi ikamet, izin almanın bir koşuludur. Konen'e göre bu, şehrin arazisindeki okul öncesi, temel veya orta süreli bakımın miktarına ve çocuk yardımı talebine karşılık gelen hanenin gelirine göre değişiyor.

Ebeveynler veya yasal vasiler, Palackho 14'teki Eğitim Bakanlığı sekreterliğine elektronik olarak, postayla veya elden teslim yoluyla mali bağışta bulunabilirler.

Konen, teslimatların her takvim ayının sonundan kısa bir süre sonra fon komitesi tarafından değerlendirildiğini ve daha sonra görüşülmek üzere Olomouc Şehir Meclisine sunulduğunu açıkladı.

Olomouc çocuklara yardım fonu 2016 yılından bu yana şehir tarafından kuruluyor. Şehrin yanı sıra şirketler ve özel bağışçılar da bu fonun doldurulmasına katkıda bulunabiliyor.

Konen, yaz sezonunun dolu olmaması halinde yıl ortasında bir tür maddi destek çağrısı yapılmasının beklenebileceğini ifade etti.