Emekli olana kadar burada olmak istedim ama olmadı, üzgünüm Pedmost’tan poaka

EnguLizyoN

New member
Peru’nun en büyük ilçesi olan Pedmost’ta bugün sabah 8 ile 9 arasında insanlar son kez şubeyi kapatabildi, ardından oradaki işçiler kaçmaya başladı.

Lenka Zapletalová için bu onlarca yıllık yaşam burada sona erdi. Doğum izninde geçirdiğim beş yıl dışında, gençliğimden bu yana toplam 41 yıldır bu şubede çalışıyorum. Devtapadestilet Zapletalov gülümseyerek, Kızımın bir hastalığı var, dedi.

Pedmost’ta, birkaç kuşak müşteri ve yerel sokakların bir köyden bir panel eve keskin bir şekilde değişmesinin yanı sıra paylaşmak zordu. Orada inşaat 1975’ten sonra başladı ve 1980’lerin sonunda, orijinal köy tarzı şehrin bu bölümünü tamamen kapladı.

Buradaki nesilleri tanıdım – asıl çocukların artık çocukları var. Sakinleri şahsen tanıdım – Köyün ne zaman burada olduğunu merak ettim ve sonra konuşmaya başladılar. Zapletalov, arabayı kullanması gereken zamanı hatırladığım kadarıyla, burada anma törenindeyim, dedi.

Şubesinin Ruenchler listesine girdiğini öğrendiğinde, bu konudaki hisleri değişti. n çıkıntıya göre boşluk. Acı verici ama bir o kadar da sakin olan Louen’in sözleri, poboksların son iş gününde bile kulağa geliyordu.

Burada bırakacağımı sandım ama gördüğün gibi olmadı. Zapletalov, en çok bu insanlarla olan ana teması özleyeceğim, diye ekledi.

Umperk zstv’de alt usta

Temenice’nin Umbria semtindeki şube de Romanya şubeleri listesine girdi. Ancak müdür yardımcısı Josef Sekanina, Pazartesi günü normal rotada işe gidecek. Belediye binası, seyahat acentesini Pota Partner Plus rejiminde masrafları kendisine ait olmak üzere işletmeye karar verdi.

Sekanina’nın usta yardımcısı böylece Podnik msta umperka’nın bir çalışanı olacak. 29 yıldır bu işin içindeyim, başta şehrin sakinlerine çok yakıştı, şube kuruldu. Buranın yanında bir sürü engelsiz ev ve kara ev var, bir sürü kör ve tekerlekli sandalyede insan var. Sekanina, bu şubenin şehirdeki tek engelsiz şube olduğunu söyledi.

Pazartesi sabahı Peru, Pedmost’tan Lenka Zapletalov dışında her zamanki gibi şubesine gidecek. Zamanın yüzde 99’unda hiçbir şeyin değişmeyeceğini, seyahat hizmetlerinin korunacağını düşünüyorum. Müşterilerin bile tanıyacağını sanmıyorum, diye ekledi Sekanina.