Hastanenin personeli şef Paulus tarafından atandı, rekoru iki bin porsiyondu

EnguLizyoN

New member
Tanınmış şef, kırmızı biber, yeşil soğan, limon kabuğu rendesi veya misket limonu kabuğu rendesi kullanılarak hazırlanan, köstebek filetosu veya püre haline getirilmiş tofu ile iki farklı şekilde hazırlanan zengin bir yemek servis etti. Ayrıca miktar açısından yeni bir kişisel maksimum yarattı.


Bugün bu yemekten 2.200 porsiyon yedim, yani bu benim hayatım boyunca kariyer rekorum olacak. Bunun için minnettarım, böyle bir şeyin başıma geleceğinden haberim yoktu, üniversite hastanesinin yayınladığı videoda bu sıra dışı olay gösterildi.


Size 10 porsiyon versek bunları nispeten küçük bir tencerede karıştırırdık ama burada öyle yapacağız ki özel sosumuz, sebzelerimiz ve nohutumuz olsun. Paulus, porsiyonların eşit şekilde bölünebilmesi için son anda karıştıracağımızı söyledi.


Aksi takdirde büyük bir kazandan alındığında dipte sadece nohutlar kalabilir ve çiçek oluşmayabilir. Annemin ve buna alışkın olan yerel aşçıların tecrübesiyle bunu bir şekilde halledeceğiz” diye ekledi.


Beş ay boyunca hastane mutfaklarında Na podzim va fov doraž adlı etkinlik adına Pemek Forejt, Çek gastronomisinin adını tanıttı. Tüm fikrin ve uygulamanın arkasında olan editör Roman Havlek’e göre Almanlar da seslerini verdi.


Onların kişisel katkısı ve yazarın katkısı, catering operasyonumuz kolektifi için kesinlikle bir itibardır. Özel menüyü servis ederken tezgahın arkasında duran Havlk, işinizi iyi yaptığınızı biliyoruz, gönüllü olarak onlara gelmeniz ve alanında gerçekten uzman olmanız da bunun bir kanıtıdır dedi.


Tanınmış bir şef için bile, belirli bir sağlık ortamında yüzlerce yemek için mutfakta çalışabilmeliyim, ilginç bir deneyim de dahil.