Hayatta kalan kişi, Lucknow’da serbest düşüş gibiydi | Haberler

EnguLizyoN

New member

ŞANS: Serbest düşüş gibiydi ve birden etrafımda bir gümbürtü koptu. Neyse ki önüme bir kiriş düştü ve beni enkaz altında kalmaktan kurtardı” dedi. Ranjana AwasthiHazratganj semtinde çöken bir apartmanın 301 numaralı dairesinde yaşıyor.
Kazadan sonra SPM Sivil Hastanesine kaldırılan üç kadın ve bir çocuk yedi kişiden biriydi. Yaralanan iki kişi KGMU’ya kaldırıldı. Sivil Hastaneye kaldırılanlar şunlar: Mustafa Haydar (6), Ashley Byrne (70), Hanım (59), Nesrin (50), Emir Haydar (87), Ranjana Awasthi (58). Binanın çökmesi üzerine 15 ambulans sevk edildi. Hepsi stabildi ve durumları yakından izlendi. TOI’ye konuşan Ranjana, “Düşüşten sağ kurtulan kızım dışında her şeyimi kaybettim” dedi.
Saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda saat 20.00’den itibaren sadece kazazedelerin değil, yakınlarını arayan kişiler de SPM Sivil Hastanesi’ni doldurmaya başladı.
“Bina sahibi, tüm kat sahipleriyle tamirat için para yatırmaları için görüşmüş ve eşim de parayı yatırmak için yanına gitmiş. Parayı verdikten sonra arkadaşıyla buluşmak için 403 numaralı daireye gitmiş ve o sırada çay içiyordu. Ashley’nin Devlet Hastanesine kaldırılan eşi Marion, “Olay oldu. Çağrıyı alır almaz koştum” dedi.