EnguLizyoN
New member
Uygulama, işlevsel sürü kayıtlarının kısaltması olan Festada olarak adlandırılır. Geçmişte, yazarı verilerle çalışırken tam tersi durumla karşılaşıyordu. Koyun tohumlama üzerine bir lisans tezi yazmak, benzer verileri tekrar tekrar işlemek anlamına geliyordu.
“O sırada yetiştiricilerden bir yığın kağıt aldım. Yılda birkaç kez verileri değerlendirmek ve aramaya devam etmek zorunda kaldım ki bu hoşuma gitmedi. Sürüde beş yüz altı yüz hayvan varken bunu istemezsin, her şeye bir yerde ihtiyacın olur. Bu, bir değişiklik icat etmeye başladığım andı”, diye hatırlıyor Dominika Sokolová, üç yıl önce Access veritabanı aracıyla nasıl çalışmaya başladığını.
Çok geçmeden, bir arkadaşı onu Brno’daki Mendel Üniversitesi’nde bir işletme kursuna kaydettirdi ve burada hâlâ doktora öğrencisi olarak okuyor ve sürüleri takip etmek için kullanılan basit araç şişmeye başladı.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Makaleyi sonuna kadar okuyun
Bir üye olarak Ek olarak:
“O sırada yetiştiricilerden bir yığın kağıt aldım. Yılda birkaç kez verileri değerlendirmek ve aramaya devam etmek zorunda kaldım ki bu hoşuma gitmedi. Sürüde beş yüz altı yüz hayvan varken bunu istemezsin, her şeye bir yerde ihtiyacın olur. Bu, bir değişiklik icat etmeye başladığım andı”, diye hatırlıyor Dominika Sokolová, üç yıl önce Access veritabanı aracıyla nasıl çalışmaya başladığını.
Çok geçmeden, bir arkadaşı onu Brno’daki Mendel Üniversitesi’nde bir işletme kursuna kaydettirdi ve burada hâlâ doktora öğrencisi olarak okuyor ve sürüleri takip etmek için kullanılan basit araç şişmeye başladı.
Genel bakışlarda, temel zorunlu yönetimden veterinerlik tıbbına kadar her şeyi bulabilir, orada fotoğrafları olabilir, koyunlar için bir Facebook gibi.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Makaleyi sonuna kadar okuyun
Bir üye olarak Ek olarak:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla premium metniniz var
- Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
- Ticketportal ağındaki konserler için bilet almayı tercih ediyorsunuz ve çok daha fazlası