‘Hindistan’ın Miğfer Adamı’ şimdi köyüne gitmek üzere yola çıkıyor, ancak hayat kurtarmak için çabalarına devam edeceğine söz veriyor | Haberler

EnguLizyoN

New member

ŞANS: İki tekerlekli sürücülerin hayatını kurtarma çabası için herhangi bir maddi destek alamayınca, raghvendra singh (36) – halk arasında ‘Hindistan’ın Miğfer Adamı’ olarak bilinen şimdi Bihar’daki memleketi köyüne döndü.
2014 itibariyle Raghvendra, arkadaşı Krishan Kumar Thakur’un Greater Noida’da bir trafik kazasında ölümünden sonra başlattığı kampanyasıyla ülke çapında 56.000’den fazla kask dağıttığını iddia etti ve yaklaşık on yıl içinde 30 ruhu kurtardığını iddia etti. Thakur kasksız bir motosiklete bindi ve başından aldığı yaraya yenik düştü.
“Bugüne kadar tüm birikimimi ve 3.16 Rs değerindeki varlığımı bu amaç için harcadım. Bihar’ın Kaimur bölgesinden gelen Raghvendra, “Hiç maddi yardım istemedim ama her zaman birinin bir gün yolda kasksız iki tekerlekli araç kullananlara kask dağıtma çabama katılacağına inandım” dedi. yan kapıdır. UP’nin Chandauli bölgesine.
Salı öğleden sonra Raghvendra, karısı Dhanlaxmi ve altı yaşındaki oğlu Ansh Singh ile birlikte Rajdhani Ekspresi’ne binerek oğlunu birkaç günlüğüne Kalküta’daki kayınvalidesinin evine bıraktıktan sonra yakınlardaki memleketi Bhadari’ye döndü. YUKARI -. Bihar sınırı.
“Oğlumun eğitimi için okul masraflarını ödeyecek param yok. Greater Noida’daki ev sahibime ödemem gereken 1 lakh Rs tutarında bekleyen bir kiram var. Son on yıldır tamamen hayat kurtarmaya adadım ve karım bu çabanın arkasında büyük bir güç oldu. Hayat kurtarmaya devam edeceğim ama şimdi ailemin geleceğini güvence altına almak için kendimi sıfırdan yeniden inşa etmek için bir süre ara veriyorum” dedi.