EnguLizyoN
New member
ŞANS: 21 yaşında yerel bir kriket oyuncusu, Abhilech Singh, bir Krishna tarafından 5 lakh Rs ile kandırıldı Evet Hindistan Premier Ligi’ne (IPL) ara vermesine yardım etme bahanesiyle.
Kurban, üst düzey polis yetkilileriyle görüştükten sonra Gautampalli Polisine şikayette bulunmuştu.
Lucknow’daki spor salonundan bayılan kurban Abhilekh, KÖKNAR 2019’da KD Singh Babu stadyumunda bir gösteri maçında Krishna ile tanıştığını belirtti.
“Önce beni IPL’de oynama teklifiyle cezbetti ve 17 lakh Rs talep etti. Bu kadar ağır bir meblağı ödeyemediğimi ifade ettim. IPL” dedi.
Bir şekilde ailemden parayı almayı başardım ve sonra çekle ödedim, dedi.
“Sözü yerine getirdikten sonra bile beklemek zorunda kaldım. Hatta günlerce Arunaçal Pradeş’te ekstra olarak kamp yaptım ama IPL oynamak için hayati bir gereklilik olan takımda oynama şansı bulamadım” diye ekledi. Daha sonra artık oynama şansı bulamayınca paramı geri istedim ve bunun üzerine ciddi sonuçlarla tehdit edildim” dedi.
Ek DCP, Polis Merkezi Akhilesh Singh, FIR’ın şüpheliye karşı kaydedildiğini ve soruşturmanın sürdüğünü söyledi. “Şüphelinin izini sürmek için siber hücreyi devreye soktuk” diye ekledi.