EnguLizyoN
New member
Hradec Krlov'dan Lkaka doksanıncı yaş gününü tutuklanarak kutladı. İleride tanınmış bir uzman olamadı ama doktor olarak kabul edilebilmek için mücadele etmesi gerekiyordu. Koutn, mezun olduktan hemen sonra tıp okumak istediğimi ancak doğru profile sahip olmadığımı belirtiyor.
Peki mesleki tutuklamalarınız nasıldı?
Hradec Sanat Fakültesi'nde laboratuvar teknisyeni olarak çalışmaya gittim. Bu büyük bir bisikletti. Otopsiye gittim, babalık testi de yaptık. O zamanlar laboratuvar asistanı tüm alanları kapsıyordu. Mj f, tıbbın büyük bir hayranı olduğumu gördü ve beni bu işe başlattı. İki yıl sonra tekrar kayıt oldum ama elbette Brno'ya. Kimse Kdr'ın profilini sormadı ve beni aldılar.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Peki mesleki tutuklamalarınız nasıldı?
Hradec Sanat Fakültesi'nde laboratuvar teknisyeni olarak çalışmaya gittim. Bu büyük bir bisikletti. Otopsiye gittim, babalık testi de yaptık. O zamanlar laboratuvar asistanı tüm alanları kapsıyordu. Mj f, tıbbın büyük bir hayranı olduğumu gördü ve beni bu işe başlattı. İki yıl sonra tekrar kayıt oldum ama elbette Brno'ya. Kimse Kdr'ın profilini sormadı ve beni aldılar.
Kötü huylu kayın ağaçlarının güzelliğine her zaman hayran kalmışımdır. Bu bir paradoks.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim