EnguLizyoN
New member
Çocukken yan tarafta futbol oynadığımız günleri hatırlıyorum. Bittikten sonra herkes pınara koştu ve baştan çıkarmanın heyecanına kapılan biz, kendimiz ve arkadaşlarımız için tecrübeli Hanaka için yalvardık, mevcut baştan çıkarma editörünü hatırlıyoruz.
vm Hanck asidinin ilch'te dolaştığı sıklıkla söylenir. Aile gelenekleri ve septum sizin için bölgeyle ilgili mi?
Benim için tam bir rezalet. Hanck kyselka sadece benim ağzım değil, tüm Hank bölgesinin ağzıdır. Ben burada büyüdüm, evde Hanck asidi hep konuşulurdu, yurt dışına çıktığımda da yanımda hep asit bulundururdum. Dünyanın bir kısmını gezdim ve gururla herkese gösterdim. Yalnızca olduğunuz kişiyle, yapabildiklerinizle ve bildiklerinizle gurur duyabilirsiniz. Benim için madenci kızdı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
vm Hanck asidinin ilch'te dolaştığı sıklıkla söylenir. Aile gelenekleri ve septum sizin için bölgeyle ilgili mi?
Benim için tam bir rezalet. Hanck kyselka sadece benim ağzım değil, tüm Hank bölgesinin ağzıdır. Ben burada büyüdüm, evde Hanck asidi hep konuşulurdu, yurt dışına çıktığımda da yanımda hep asit bulundururdum. Dünyanın bir kısmını gezdim ve gururla herkese gösterdim. Yalnızca olduğunuz kişiyle, yapabildiklerinizle ve bildiklerinizle gurur duyabilirsiniz. Benim için madenci kızdı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim