Karda futbol. Sağlıklı oyunu tehlikeye attınız, Olomouc ve Slovakya kızdı

EnguLizyoN

New member
İşinin ehli bir kişinin dönüşü hasar vermeyecek şekilde değerlendirmemesini ve sağlıklı oyunu korumamamızı anlamıyorum. Isınma sırasında ayağının kayması nedeniyle kendini yaraladı. Her şey ertelendi. Mme lep teknolojisi çarptı, böyle oynanıyor. Ancak Olomouc antrenörü Vclav Jlek, onun parçalara ayrıldığını söyledi.

Slovak ikincisi Martin Svdk aynen şöyle: Düzensiz koşullarda koşun. Futboldan ne istediğimizi anlamıyorum. Sağlıklı oyunu tehlikeye attık, bunun üzerine futbol oynanmaz. Üzgünüm, tüm kurtarmalar ertelendi ve oyun burada oynanıyor. Açılış töreni sırasında Honza Navrtil yaralandı.

Olomouc’lu Navrtil antrenman sırasında ayağını kaybetti ve dizinden sakatlandı. Yerine Martin Pospil geldi.

Oyuncuların çok fazla düşmemesine rağmen hareketlerinin bu arazi nedeniyle sınırlı olduğu anlaşıldı. Pullar el ile tanıştı. Vt’yi seçtim, altıma girmemek benim için kötü olurdu, lobutlarla tekmelemek imkansızken birkaç tekme attım ama kaymamak ve savunmada hata yapmamak benim için önemliydi veya Ani bir hareketle tek bir kas bulamadım, küçük Ben.

Köpek tüm gününü Olomouc çimlerinde teknik bir kesim üzerinde çalışarak geçirdi, yoğun kar nedeniyle çalışma sırasında bir kar tabakası düştü.

Bu çok saçma. Penaltı atışlarının ikinci yarısında Vratil’i eşitleyen Slovak savunma oyuncusu Vlastimil Danek, bunun insanlara göre futbol olmadığını söyledi.

Andro stadyumundaki düello, planlanan ilk beş Cumartesi maçından biri olarak gerçekleşti. Diğerleri de Pazar günü oynanan Ostrava-Pilsen maçında olduğu gibi sahanın uygun olmaması nedeniyle ertelendi.

Hepimiz sabahtan beri spekülasyon yapıyoruz. Köpeğin gece boyunca bir şeyler düşüneceğini tahmin ettik. Sabah uyandığımızda çimenler karla kaplıydı. Ve saat bir civarında oyun olacağını öğrendik, solüsyonu içtik ve onayladık. Onunla hiçbir şey yapamadık. Bundan başka insanlar da var, Ben omuzlarını korudu.

Slovacko ve biz defalarca bir karar verdik, yani son. Delege bunun dönüşten kaynaklandığını, vuruşun sert olduğunu söyledi, Jlek başını salladı. Bir oyun oynadık. LFA’nın çarkın tamamını görmesini bekliyordum. Sorun nedir? Fırınlar termny olarak bulunabilir. Bunlar çocukların kartoplarıydı. Saatin hareketi nrok’larla uyuşmuyordu.

Ancak ilk bakışta Olomouc vuruşu, çok kaliteli yüzeyi ve dayanıklılığı sayesinde o kadar da kötü görünmüyordu, daha doğrusu dağlarda sıcaktı.

Vuruşun düzensiz olup olmadığını bilmiyorum. Mantar iğnelerimiz varken ben de dondurmayla oynadım. Zayıf bir sol ayakla şut atan güzel bir voleybolun yazarı Ben, “Oynamak zorundaydık, bu yüzden de oynadık” dedi ve devam etti.

Sağ elimi kullanıyorum ama teknik olarak solakım. Benim için ancak dikenden bildiğim bir durumdu.

Kırık bir futbolcu, Vta Benee’nin Slovakya’ya attığı golün sevincini yaşıyor.

Tanık, normal koşullar altında Hea’nın onu yakaladığını, balonun havada uçtuğunu ve bariyere düştüğünü düşündü. Kaybolan Lut M bile kurtarmaya yardım edemeyince Slovacka takımının formalarını kaybetti.

Balon süper değilmiş gibi görüldü, küçük Ben. Svdk, deneyimli Milan Petrela’nın önünde Sinjavskho’nun yerine geçtiğinde kadroyu bu noktaya kadar ayarladı.

Svdk, Milan’ın bu vuruşta ne yaptığını sormayın bile, yayınlanamaz, diye açıkladı. İkinci yarıda daha iyiydik çünkü ilk yarıyı geride bıraktık.

Kulüpler sıkı bir program üzerinde anlaşmaya varırsa, Jlek bile Aralık ayında futbola karşı olacak, böylece Noel’den önceki hafta sonu oynamaya gidebilir. O Olomouc kaltağı içkimi beklemeye aldı.

Bu ligde var. Bu kadar kalabalıksak mutlaka bu aylarda oynanmalı. Bene, eğer bizde olsaydı başka şekillerde de yayılabilirdi ama yakalandı, diye ekledi.