Klaus, Blake ile Nejedl arasındaki görüşmeyle ilgili dava açmayacağız dedi. bir randevuya gitmezdim

EnguLizyoN

New member
Öncelikle, sizin gibi zeki bir insanın neden bilinen bir vakanın üzerine atladığını anlamıyorum, Vclav Klaus editörün olayla ilgili sorusuna yanıt verdi, çünkü Pirt şu anda diğer şeylerin yanı sıra partinin hükümetten ayrılıp ayrılmaması gerektiğini tartışıyor. Blakov’un görevde kalması halinde koalisyon.

İki kişi yeni tanıştı. Anlamak uzun zaman alıyor, düşünceler muhtemelen benzer şekilde yaratılıyor. Daha önce tanıştıklarını sanmıyorum, birbirleriyle anlaşın. Ama bu bir durum yaratmamalı. Zaten Bay Nejedlm’le tanışmazdım, diye ekledi.

Eski başkan, oradaki üniversitenin daveti ve Central College öğretmenlerinin yaz döneminin daveti üzerine Olomouc’a geldi. Slovakya’nın bölünmesi karanlıklaştı.

Bunu deneyimlemiş, aktif vatandaş olan insanların bu konuyu konuşmasına ihtiyaç var. Bunun, bir başkasının önce anlatıp sonra durumu gerçekte olduğundan farklı bir şekilde tasvir ettiği bir hikaye haline gelmesine izin veremeyiz.

esko faydaları için içti eski başkanım

Şehirde Klaus’un programı yüklemesi gerekiyordu. Eğitim fakültesine gittikten sonra belediye binası temsilcileriyle öğle yemeğine çıkan Erdoğan, ardından üniversite hastanesini ziyaret etti, David Saudek’in açılış törenini ziyaret etti ve akşam Ticaret Odası Yatırım Kulübü’ne katıldı.

Bu nedenle mevcut ekonomik durum konusuna da değindi. Temel tezlerimden biri ekonomik istatistik göstergelere baktığımızda ve Kovid öncesi dönem ile günümüz verilerini karşılaştırdığımızda Avrupa’nın en kötü ülkelerinden biri olduğumuzdur” dedi.

Bunun hem mevcut hükümetin dürüst olmayan siyasetinden, hem de millet olarak sanat ve sanayi geleneğimiz sayesinde her zaman sahip olduğumuz kolu ve karşılaştırmalı üstünlükleri kaybetmiş olmamızdan kaynaklandığı çok açık. Ancak bunun saçmalık olduğunu ve bunun böyle devam etmesinden neredeyse korktuğunu ifade eden Erdoğan, kendisine göre girişin seçmenlerin elinde olduğunu sözlerine ekledi.

Kime oy vereceğine hızlı bir şekilde karar verebilmesi için ona seçeneklere sahip olma fırsatı verilmeli.Klaus, bugün partizan koalisyonunun trajik, çaresiz ve kişisel olarak benim için yıkıcı ve umutsuz olan başarısızlığını gözlemliyoruz dedi.

Yin ve geçmiş için mazeret üretemezsin

Tarlada geçirdiğim bir gün bile koyunlar tarafından eleştirildi. Avrupa’nın ve tüm Batı’nın yok oluşuna tanık oluyoruz ve bunu çok tehlikeli bir olay olarak görüyorum. Bu dünyada bu kadarı yeterli. Peki ya çocuklarımız ve özellikle de gelinlerimiz? Bundan korkuyorum.

Başkan, Varavsk Antlaşması birliklerinin işgalinin 55. gününde Hanau’ya geldi.

Çek Cumhuriyeti ve Çek milleti için trajik bir gün. Bireysel olarak çoğumuzun hayatına damgasını vurdu. Bu gelişmenin ülkeyi en az yirmi yıldır durdurduğu ortada, bu karanlıkla ilgili soruya yanıt verdi.

On bir yıl çalıştım, bu büyük bir soruydu. Bir araya geldik ama bitince temellerinin sağlam olmadığı ortaya çıktı. Ardından gelen normalleşme, ulusun insanları, ruhu ve atmosferi hakkında pek çok şeyi ortaya çıkardı. Ben de buna eleştirel bakardım. Başka birinin ya da geçmişin benden sorumlu olduğunu iddia edemeyiz, diye ekledi.