Komşular, Lucknow’da ‘temizlik dersi’ nedeniyle eski ordu mensubu ve akrabalarına saldırdı | Haberler

EnguLizyoN

New member

ŞANS: Eski bir asker olan eşi ve oğlu, yakın zamanda Cantonment Polis Karakolu çevresindeki alanda temizliğin önemini anlatmaya çalıştıkları komşuları ve akrabaları tarafından saldırıya uğradı.
Kimliği tespit edilen kurban radha chaudhary Neelmatha yerindeki Bhagwant Nagar’ın komşusu olduğunu iddia etti Kunavar Bahadır Singh ve Rinku Tiwari, Sooraj ve diğer 10-12 kişinin de dahil olduğu akrabaları, evlerindeyken ona ve kocasına saldırdı. Şikayetinde Kunawar Bahadur’un akrabası Ankit’in evinin önüne çöp attığını söyledi.
“Bir gün Ankit’in evimin dışına çöp attığını görünce ona hayatını iyileştirmesini söyledim. Ama beni taciz etmeye başladı ve Kunwar Bahadur’u ve beni ve kocamı da taciz etmeye başlayan diğerlerini aradı. Ankit bir demir çim biçme makinesi aldı ve evimize girdi. Diğer saldırganlar onu takip etti ve hepsi beni ve kocam Devanand Chaudhary’yi dövmeye başladılar. Ankit, çim biçme makinesiyle Devanand’a en az iki kez vurdu” dedi.
Saldırıda eşinin kırığı olduğunu ve kaldırıldığı Komutanlık hastanesinden özel hastaneye sevk edildiğini söyledi.
Kurban ayrıca, ertesi gün oğlu eve giderken ona saldırdıklarını iddia etti. “Delhi’de yaşayan oğlum saldırıyla ilgili bilgi aldıktan sonra bizi ziyaret etti. Sooraj onu etkisiz hale getirince eve geldi ve onu boğmaya çalıştı. Oğlum saldırıda ağır yaralandı” dedi.
SHO, Cantonment, Raj Kumar, bir FIR’nin kaydedildiğini ve kötü niyetli kişilerin izini sürmek için çaba sarf edildiğini söyledi.