Kopriva prostějov'daki koşullardan şikayet etti

EnguLizyoN

New member
“Üzgünüm, çünkü burada eğitim aldığımızda mahkeme iyiydi. Ve sonra Paris'e döndük ve tamamen farklı. Ev ortamının avantajı aniden değildi. Yumuşaktı, rahatsız ettim, kötü sıçradım, topu birkaç kez çoğalttım.

Yerdeki roketin hayal kırıklıklarından biri, son dakikada ikinci kez durdu. Maçın favorisi olarak mükemmel başladı. İlk set 6: 2'ye hakim oldu ve bir sonraki turda zorluk çekmiyor gibi görünüyordu. Buna ek olarak, birkaç gün önce kariyerinde ilk büyük slam zaferini yazdı.

Vít Kopřiva, Prostějov'daki turnuvanın ilk turunda hareket ediyor.

“İhtiyacım olduğu kadar antrenman yapmadım. O zaman bana bazı önemli toplara mal olabilirdi, çünkü ikinci setten son derece dengelenmişti.” “Neumayer iyi oynadı, daha iyisinin sonunda. Hata yapmadı, yaptım. Kopriva öfkelendi.

“Ama bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum, çünkü evdeyim, bir karmaşa olurdu,” diye rahatladı. Prostějov turnuvasının organizatörleri bu yılın bir yeniliği olarak Hawk Eye tanıttı. Pazartesi günü turnuva direktörü Petra černošková “Nasıl işe yarayacağını göreceğiz” dedi. Ancak, modern teknolojinin bile kilde % 100 olmadığını fark etti.

Muhtemelen ısırgan otu da ödedi. “Birkaç ay önce, Alman tarafından ele alındı, açıkçası hatta olan top arabada bir şahin gözü gösterdiğinde. Kilde, şahin gözü yanlış olabilir. Farklı dönüşler var, aksi takdirde kayıyor, beton gibi değil.

Kopřiv'in rakibi hala Venedik'teki İtalyan rakipinin finalinde mücadele etti. “Bir turnuvadan diğerine geçmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Başlangıçta mayınlı olabilirdim, ama sonra kalktı ve aldığı güvenle ona yardım etti. Hızlı oynadı, birbirimizi tanıyoruz. Bazı maçlarını gördüm.

Kopřiva galerisinde aile de destekledi. Prostějov tenis oyuncusu, “Hayranlar beni alkışladı, biraz baskı oldu, ama her yıl prostějov için sabırsızlanıyorum. Ne yazık ki zaferi veremedim. Performansları stabilize etmeliyim.”

Tabilo övülen koşullar

Turnuvadaki ilk görevlendirilen üç oyuncudan sadece Chille'den Alejandro Tabilo kaldı. Ama aynı zamanda Salı günü üç sette 350 oyuncu, Hynek Barton'da da endişeliydi. (5: 7, 6: 4, 6: 1). “Challenger oynamak her zaman zordur. Oyuncular böyle bir baskı altında değil, aksine, gelen herkes zafer ve puan için aç. İnatçı.

Vít Kopřiva, Lukas Neumayer'ı Prostějov'daki turnuvaya ilerlemesi için tebrik ediyor.

Cuma günü Roland Garros'un ilk ucunda Prostějov'a geldi. 28. doğum gününü Pazartesi günü kutladı. Tabilu, “Düştükten sonra olabildiğince çok maç oynamak istedim, bu yüzden Prostějov'da başlama fırsatım olduğum için mutluyum. Belki de bu hafta bazı maçlar ekleyeceğim.”

Ve prostějov mahkemeleri? “İyi koşullar! Daha yavaş, ama bana uygun,” dedi genel zafer için en büyük favori. “Oynadığım her turnuva kazanmak istiyorum, bu bir istisna değil.”

MRVA bir sergi arıyor

“Beni burada kulüpte tutmak için yorum yapmam. Ama hayır, mahkemenin daha yavaş olduğu doğru,” Maxim, Maxim, Maxim, gülümsedi. En az 17 yaşındaki tenis oyuncusu, turnuvada ikinci tura çıkan ilk Çekken yerel hayranları memnun etti. İlk olarak Daviscup seçiminde prömiyeri olan MRVA, Slovak Pokorný 2: 0'ın (6: 3, 6: 4) aştı.

Maçının son topundan kısa bir süre sonra seyirciye bağırdı ve seyirciye yüksek sesle, “Burası benim evim, benim!” Dedi.

“Oldukça gergindim, bütün ailem vardı, mahkemeden iki dakika yaşıyorum. Tüm arkadaşlar geldi, rekabet prömiyemdi,” dedi altıncı yüzün sıralamasında. İkinci turda, Bolivya'dan Hugo Dellien dört turnuvası onu bekliyor.

“Ağır bir piyango bileti, ama her şeyden önce, joker bir kart aldığım için mutluyum ve buradan başlayabilirim. Umarım birçok insan tekrar gelir, “Finallere gelirsem, yine de her iki maçı da oynayacağım. Ama koça söyleme,” diye güldü.