Krej, zamanın yüzde 99’unda hiçbir yere gitmeyeceğimi açıkladı. Lk ho dom ampiont

EnguLizyoN

New member
Kafamda tüm mon varyantları var ama Prag’da dünya şampiyonası var. Torbanın diğer tarafında yarayı sallayın, yukarı ve aşağı, diye belirtiyor Krej.

Takımla beraberliği bozan savaşlarda ilerleyecek olsaydı, NHL’deki ilk ilçe güzel bir değişen cazibe olabilirdi: Orada, sonra Praha pedi, sonra deneyimli bir pivot.

Boston’dan David Krej takım arkadaşlarıyla kutladı.

Açık koşullarım var, başarılı dönüşünden önce uzun yıllar mücadele ettiği Boston’da onu destekleyebileceğim ya da hiçbir yerde.

Aynı şekilde sezon başında sözleşmesiz kalacağından da eminim: %99 Hiçbir yerden başlamayacağım. Ne NHL’de ne de Avrupa’da, karar vermem geceye kadar sürerse, öyle olsun, ama oldukça hızlı hareket edebilmek için kendime bakacağım.

Bruins başkanı Cam Neely drafttan önce ne Krej’i ne de diğer deneyimli stoper Patrice Bergeron’u geri getirmeyi beklemediğini belirtmişti. Ancak umarım en az biri önümüzdeki sezon çok sevdiği kulübün formasını giyer.

Turnberka’dan Rodek, Bergeron ile temas halinde olduğunu açıkladı ancak tüm ayrıntılara girmedi.

Losk’un aksine, Dünya Şampiyonası’ndaki bronz koşusundan sonra kendini benzer bir durumda bulduğunda, şimdi ne yaptığını bilmiyor.

Geçen yıl hemen evlendim ama mesele anlaşıp anlaşamayacağımızdı. Çok hızlı olacağını düşünmüştüm ama zaman geçtikçe öyle olmadığını görüyorum. Hiçbir şeyi reddetmiyorum ama ekstra lig veya Avrupa, Mayıs 2024’te yerel şampiyonayı işaret ederek Prag’a gitmek anlamına geliyor.

Peki, önceliği büyük temsil olayı mı yoksa jetin elit rekabette bir yılı daha mı olacak? ve belki de kariyerinin sonu?

Boston’dan David Pastrk (solda), Daviid Krej ve Pavel Zacha, Ottawa ile oynanan maçta gol sevinci yaşıyor.

Arkadaş ve yurttaş David Pastrek tarafından tekrar dürtülmek olabilir, ama muhtemelen değil.

Krej’in de eklediği gibi: Onun kendi hayatı var, birbirimize saygı duyuyoruz ve bunun hakkında konuşmayız.