EnguLizyoN
New member
ŞANS: Kriket oyuncusu Ravikant Şukla2006 19 Yaş Altı Dünya Kupası’nda Hindistan takımına liderlik eden, yönetimi suçladı. Yazdan inşaatçılar Hazratganj’daki Prag Narain Yolu’ndaki bir konut kompleksinde iki dairenin tahsisi adına onu 71 lakh Rs aldatmaktan.
İnşaatçıların projenin UPRERA ve Lucknow Geliştirme Kurumu tarafından onaylandığını iddia ettiklerini, ancak binanın yasa dışı ilan edildiğini ve geçen yıl LDA tarafından yıkıldığını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde çöken ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği 5 katlı Alaya apartmanı da Yazdan İnşaatçılar tarafından yapıldı.
Shukla bir FIR başvurusunda bulundu ve 2015 yılında Alaya Heritage Apartmanı adlı bir projede iki daire ayırttığını söyledi.
İnşaatçıların, projenin UP RERA standartlarına göre inşa edildiğini ve LDA’nın da onayladığını iddia ettiğini söyledi. İnşaatçılar daireleri 2018-19’a kadar teslim etme sözü verdiler.
“Koronavirüs pandemisi nedeniyle projenin inşaatı ertelendi ve bekleyiş uzadı. 2022 yılında inşaatın kaçak ilan edildiğini ve binanın yıkıldığını öğrendik. Binanın belgelerinde sahtecilik yapıldığını öğrendim.” iddia etti.
“Paramı geri talep ettiğimde mal sahipleri bunu reddetti. Bana kötü davrandılar ve ağır sonuçlarla tehdit ettiler. Bir kriket oyuncusu olarak hayatımda ne kazandıysam, her şeyimi daireler için verdim” dedi.
SHO, Hazratganj, Akhilesh Mishra, FIR’in Sayam Yazdani’ye karşı açıldığını söyledi, Fahad YezdaniAleem Chaudhary, Sharafat AliShruti ve Fazi Ahmed.