EnguLizyoN
New member
Aslında banallikle başladı. Arabam çalındı, kurbanlardan biri olan ve kimliğini açıklamak istemeyen Olomouclu iş adamı hikayesini anlatıyor.
O dönem emekli maaşımı kasada sakladığım evimin anahtarını da çaldıkları için onu da çalarlar diye korktum. Ben de onları alıp bankaya götürdüm, diye devam ediyor. Öğleden sonra telefon çaldı. Ji Schmidt’teki Raiffeisenbank Horn’un folomouck şubelerini aradı. kal, bu emekli maaşlarını benim için değerlendir. O zamanlar benim için kolay değildi, kendisine iki taksitle 2 milyon kron ödedim, diye devam eden işadamı, geçen gün emekli maaşını kaybedebileceği için alarmı kapatmadığını da sözlerine ekledi. On yıldır bankada çalışıyorum.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
O dönem emekli maaşımı kasada sakladığım evimin anahtarını da çaldıkları için onu da çalarlar diye korktum. Ben de onları alıp bankaya götürdüm, diye devam ediyor. Öğleden sonra telefon çaldı. Ji Schmidt’teki Raiffeisenbank Horn’un folomouck şubelerini aradı. kal, bu emekli maaşlarını benim için değerlendir. O zamanlar benim için kolay değildi, kendisine iki taksitle 2 milyon kron ödedim, diye devam eden işadamı, geçen gün emekli maaşını kaybedebileceği için alarmı kapatmadığını da sözlerine ekledi. On yıldır bankada çalışıyorum.
Bazı insanlar emekli maaşlarını göremeyecekleri gerçeğini kabullenmeyecek ve bunu en azından Raiffeisenbank üzerinden yargılamak isteyecekler. Üst düzey yöneticisine saygı göstermediği için kendisinin de suçlu olduğuna inanıyorlar.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000’den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim