Líšně'den Pospíšil, hâlâ Sigma'ya verecek bir şeyim olduğunu söylüyor. Vrba ile ne hakkında konuştu?

EnguLizyoN

New member
Milli takıma üç kez katılmış olmasına rağmen, kendisini yalnızca Olomouc'ta yarattıkları mentor rolüne bağımlı hissetmiyor. “Benim için hala zorlu ve canlı. Koç Tomáš Janotka ve benim ortak bir zemin bulamadığımız ve bunu kötü karşıladığımız gerçeği muhtemelen en iyi şekilde özetlenebilir. Bu yüzden medyadan uzak durmayı, röportajları reddetmeyi, hayal kırıklığıyla sonradan pişman olacağım bir şey söylememeyi tercih ettim. Ama şimdi bile, aradan geçen zamana rağmen neden bu fırsatı yakalayamadım sorusunun cevabını hala bulamıyorum,” diye düşünüyor şimdiden yeni formasına. “Sigma'nın nispeten iyi durumda olduğu dönemde yer olmadığını anlıyorum. Ancak sunabileceğim bir şey olduğuna, puanların biraz daha fazla olabileceğine ve takıma katkıda bulunabileceğime inanıyorum.” diye açıklıyor Pospíšil, Polonya'dan döndükten sonra ana kulübündeki başarısızlıktan hâlâ rahatsız.

Antrenman sırasında Líšensk'in takviyesi Martin Pospíšil.

Brno takımı, orta saha oyuncusunun hâlâ Sigma'nın antrenörlerini ikna etmeye çalıştığı sonbaharda Pospíšil'e baktı. Ancak Lišeň'in menajeri Milan Valachovič'in telefon görüşmesi dikkat çekti. “Bay Fait kulübe katıldığını duyurduktan hemen sonra beni aradı. Olomouc'ta mutsuz olduğumu biliyordu, bu yüzden ne söyleyeceğini ve neyle oynayacağını biliyordu. Ardından Pilsen'de yanında oynadığım yeni teknik direktör Pavel Vrb ile ilgili haberler geldi ve bu, Líšň'in ciddi olduğu algısının kesin damgası oldu”, diye belirtiyor Líšň'nin yeniden inşasına bugüne kadarki en büyük takviyenin adı. milli takımın eski teknik direktörünün formu.

Pospíšil'i popüler orta saha oyuncusu pozisyonuna yerleştirmesi bekleniyor. “Sigma'da on ile altı arasında gidip geliyordum, yani hücum orta saha oyuncusu ve savunma kalkanı. Ama hayatım boyunca arada bir yerde koşmayı, kaliteli bir hücum ve oyun kurmaya çalışmayı tercih ettim. Sayın Vrba ile birlikte konuştuk ve benden çalışkanlardan oluşan bu dürüst takıma futbolun bir yönünü de eklememi, etkileşimi geliştirmeye yardımcı olmamı ve balon dağıtmamı istiyor. Líšeň'in baharda yeni bir yüzle ve biraz farklı bir oyun tarzıyla geleceğine inanıyorum”, diye açıklıyor Pospíšil.

Ona göre “Marvani” bir başka Pilsen şakacısı olan Kolombiyalı Jhon Camira'yı ekleyebilir. 34 yaşındaki kanat oyuncusuna Pilsen spor direktörü Daniel Kolář tarafından yeni bir iş arama izni verildi.