Lucknow: ‘CLAT’ı kırmak için gazeteleri okuyun ve kanıt testlerini çözün’ | Haberler

EnguLizyoN

New member
ŞANS: Cuma günü Ulusal Düzey Kabul Testini geçen şehir adaylarına göre, adayların Common Law Kabul Testini (CLAT) geçmek için gazete okumak ve deneme sınavlarına girmek bir zorunluluktur.
Manas Nigam, bir Vikasnagar Tüm Hindistan sıralamasına (AIR) 59 ulaşan bir ikamet eden kişi, “Sadece yasal konuları değil, aynı zamanda sosyal, çevresel, politik, tıbbi ve diğer yönleri de daha iyi anlamama yardımcı olan başyazıları her gün okuduğumdan emin oldum. Bu alışkanlık CLAT’in genel bilgi bölümünde daha iyi performans göstermeme yardımcı oldu.”
“Babam, Maniş NigamYargıtay’da avukat olan , benim ilham kaynağım. Hazırlıklarımla tutarlı olduğumdan emin oldum ve tat testlerini günlük hazırlık rutinime dahil ettim. Kazançlı ve çekici bir meslek olduğu için bir hukuk firmasında kurumsal avukat olarak çalışmayı arzuluyorum” dedi.
Krishna AgarwalAIR 257’yi paketleyen bir Chowk sakini, gazete okumanın hazırlığın en önemli kısmı olduğunu söyledi. “Hukuk alanında kariyer yapmak isteyen herkes gazete okumalı. Kişinin anlama, okuma, tartışma ve genel kültür becerilerini güçlendirir.”
“Mümkün olduğunca çok deneme sınavı çözdüm. Kendimi bir şirket avukatı olarak görmek istiyorum” dedi. Benzer duygular paylaşıldı Avantika Singh, Aman Singh, Anushree Sarkar ve diğerleri.