Lucknow, Yeni Yılı karşılamak için çifte hayır atar. sayısı 2021 | Haberler

EnguLizyoN

New member
ŞANS: Geçen yıl olağan olayları bir pandeminin gölgesine attıktan sonra, başkent Noel’i sallamaya hazır görünüyor ve Yılbaşı gecesi partiler bu yıl
Görünüşe göre Covid virüsü artık ortalıkta yokken, en azından Uttar Pradesh’te, Josh eğlence düşkünlerinin oranı o kadar yüksek ki, 2023’e geçen yılki parti sayısını iki katına çıkararak büyük bir şekilde girmeyi planlıyorlar.
İzin ve geçici izin veren bir özel tüketim yetkilisi, “Geçen yıl 25-31 Aralık tarihleri arasında partiler için toplam 34 izin verildi. Bu kez Noel ve Yılbaşı etkinlikleri için 70 ila 75 izin vermeyi bekliyoruz” dedi. çevrimiçi portalı aracılığıyla tarafları organize etmek için lisanslar.
Gomtinagar’dan bir kulüp disk jokeyi olan D’vesh, “Şirketim 25, 28, 30 ve 31 Aralık tarihlerinde tamamen dolu. Uzun bir aradan sonra insanlar bu tatil sezonunda rahatlamayı dört gözle bekliyor.” Bir yetkili, “Son iki yılda bir pandemi nedeniyle yaşanan durgunluğun ardından, birçok kurum kutlamaları düzenleme talepleriyle öne çıkıyor. Qaiserbagh ilçe özel tüketim memurunun ofisi bile soruşturmalarla dolup taştı” dedi.
Bölge vergi memuru, “Bize yaklaşan herkese söyleyeceğimiz tek bir şey var: Zaman zaman baro izni verme prosedürünün tamamı bakanlığın portalı aracılığıyla yapılıyor ve kimsenin ofisimizi ziyaret etmesine gerek yok.” SK Mishra.
Sürekli içki ruhsatı olmayan veya belirlenen alanlar dışında parti vermeyi planlayan kulüp, otel ve restoranların büyük miktarlarda içki kullanmak, dağıtmak ve tüketmek için parti ruhsatı almadan önce FL-11 alması gerekmektedir. departman. Ticari partilere ev sahipliği yapan kuruluşlardan 11.000 Rs tutarında ücret kesilirken, bireyler ve ticari olmayan amaçlarla parti düzenleyenlerin de aynı lisansı almaları gerekmektedir.
Bir memur, “Bir dairenin kulüp evinde veya bir kişinin evinde veya terasında düzenlenen özel partilerde içki kullanımı için FL-11 ruhsatının maliyeti 4.000 Rs’dir” dedi.
Levana Suites’teki yangın olayının ardından nöbet tutan yetkililer, itfaiyenin zorunlu itiraz beyanının parti organizatörleri tarafından alınmasını sağlamak için tüm önlemleri alıyor.
Tatil sezonundan hemen önce Çin’de yeni bir Covid-19 dalgası bir kez daha alarm zillerini çaldığından, departman gelişen gelişmeleri de izliyor. Bu arada, Özel Tüketim Komisyonu Üyesi Senthil C Pandian, eyalette Çarşamba sabahından itibaren yasadışı içki kaçakçılığını ve sahte içki ticaretini kontrol altına almak için sürekli bir eylemin başlatıldığını ve önümüzdeki yıl 5 Ocak’a kadar sürdürüleceğini söyledi. Özel tüketim dairesi yetkilileri, bu tatil sezonunda en az 70 partiye ev sahipliği yapmayı dört gözle beklediklerini söyledi.