EnguLizyoN
New member
Bir sezonu Lázně Bohdaneč adına ligde oynayarak geçiren Ostrava yerlisi, bir süre ara veriyor, toplantı odasında oturuyoruz ve ardından oğlunu anlatıyor, kendisini futbol kanun kaçağı olan bir adamdan nasıl dönüştürdüğünü anlatıyor. Euro’ya yardım eden ulusun kahramanı Olomouc’ta evinde güzel bir milli takım ilk maçında darbeler alıyor.
İşyerinde kaç kişi Tomáš’ın Moldova karşısında bir gol, bir asist ve mükemmel bir performansla yükselme galibiyetine katkıda bulunduğu için sizi tebrik etti?
Uzun süre konuşmayanlar bile konuştu. Bir çok insan. Maçtan önce bilet istediler. Şampiyonlar Ligi’nde de durum aynıydı. Herkes Barselona’ya, Inter’e gitmek ister. Tom ve ben buna güldük çünkü Barselona’ya 280 bilet istiyorlardı, repertuar için artık yüz tane olduğu kesin.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
İşyerinde kaç kişi Tomáš’ın Moldova karşısında bir gol, bir asist ve mükemmel bir performansla yükselme galibiyetine katkıda bulunduğu için sizi tebrik etti?
Uzun süre konuşmayanlar bile konuştu. Bir çok insan. Maçtan önce bilet istediler. Şampiyonlar Ligi’nde de durum aynıydı. Herkes Barselona’ya, Inter’e gitmek ister. Tom ve ben buna güldük çünkü Barselona’ya 280 bilet istiyorlardı, repertuar için artık yüz tane olduğu kesin.
Pilsenliler ona farklı yaklaşıyor, o zaten orada bir şeyler başarmış. Rakipleri onu sevmiyor, buna şaşırmadım. Eğer iki metre boyunda bir canavar benimle oynuyorsa ve o da hoş olmayan biriyse, ben de gülmem.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz