EnguLizyoN
New member
ŞANS: 34 yaşında meerut Koronavirüs enfeksiyonuna yakalandıktan sonra tıbbi komplikasyonlar nedeniyle saçlarını kaybeden adam, kellik ve ciltle ilgili sorunları tedavi etmek için bir cilt bakım kiti geliştirdi.
Birkaç Gupta (34), Glameura’nın geliştirdiği, temel aldığı kit volkanik lav külüBSc (biyoloji) yaptı Meerut Üniversitesi ve Amity Üniversitesi, Noida’dan MBA. Sağlık ve zindelik sektöründe sekiz yıllık deneyime sahiptir. Ürününü tanıtma fırsatlarını keşfetmek için Küresel Yatırımcılar Zirvesi’ne katıldı.
“Birçokları gibi ben de koronavirüse yakalandım. Yan etkileri şiddetliydi ve kelliğe neden olan bir mantar enfeksiyonu geliştirdim. Birkaç doktora danıştım ama sonuçlar iç açıcı değildi. Araştırmam sırasında aklıma bu fikir geldi. ciltle ilgili sorunlar için volkanik lav ekseni kullanma ve sonuçlar mükemmeldi, ”diyor APJ Abdul Kalam Teknik Üniversitesi’nde (AKTU) inkübe edilen Apar.
“Volkanik lav külü bir emicidir ve cildin derinliklerine nüfuz eder ve bir mıknatıs gibi tozu, kiri ve fazla sebumu nazikçe çeker. Gözenekleri temizler ve cildi yeniden mineralize ederek kırılmaları önler ve cildi içeriden iyileştirir ” dedi. . . Kuruluşu, ‘Shark Tank’ (2. sezon) için kısa listeye alındı. “Aralık 2022’de ürünü piyasaya sürdüğümüzde seçmeler bitmişti. Şimdi bir sonraki sezona gireceğiz.” Gupta söz konusu.
Şu anda, Gupta’nın ürünlerin üretimi için iki şirketle ilişkisi var. “Derma kitimiz zaten Delhi’deki dermatologlar tarafından reçete edildi. Artık ürünlerimizi salonlar ve e-ticaret siteleri aracılığıyla satmayı planlıyoruz” dedi.