Mexico mezcal co, UP’de ortak arıyor | Haberler

EnguLizyoN

New member

ŞANS: Meksikalı bir şirket, agav bitkisinden yapılan özel bir alkollü müstahzar olan Meksika mezkalını üretip ithal edecek ortaklar bulmak için UP hükümetine başvurdu. Tekila, mezcal ailesinin bir üyesidir.
Ek Baş Sekreter, Tüketim, Sanjay Bhoosreddy şirketin UP hükümet roadshow’una katıldığını söyledi Meksika bakanlar ve bürokratlardan oluşan bir ekibin girişimcileri Şubat ayındaki Küresel Yatırımcılar Zirvesi’ne katılmaya davet ettiği Aralık 2022’de düzenlendi. Roadshow’un sadece şirketlerin GIS-2023’e katılmak amacıyla hükümete doğrudan yaklaşması nedeniyle değil, aynı zamanda bir tweet aracılığıyla da başarılı olduğunu söyledi. Enrique AlfaroMeksika eyaleti Jalisco valisi, Hindistan’ın Meksika büyükelçisiyle görüşüyor Pankaj Sharmabu haftanın başlarında.
“Jalisco ile Hindistan arasında önemli bir ticari ilişki var ancak yararlanabileceğimiz birçok fırsat da var ve Başbakan adına davet almaktan çok memnun oldum. Yogi AdityanathAlfaro, Uttar Pradesh Dünya Yatırım Zirvesi 2023’e katılmak için” dedi. Bhoosreddy, UP yatırımcılarıyla iş yapmayı dört gözle bekleyen bir grup Meksikalı girişimcinin hükümete başvurduğunu söyledi. ilk mezkal’ı Hindistan için üretmeyi planladıklarını ve Meksika’nın güneydoğusundaki Oaxaca eyaletinde Hindistan’a özel üretim yapacak altyapı ve yeterli araziye sahip olduklarını söyledi.
Şirket hükümete verdikleri mesajda şunları söyledi: “Grubumuzla güçlü bir ortaklık kurmak ve çok özel Mezcal’ımızı üretip Hindistan’a ithal etmek isteyen yatırımcılarla tanışmak için UP’deki Küresel Zirveyi ziyaret etme niyetimiz var. UP ekonomisinin büyük potansiyeli ve büyümesi ile Mezcal’ı üretip dünyaya ihraç etmedeki deneyimimiz nedeniyle bunu yapmak için büyük bir fırsat.”
Mezcal La Ultima y Nos Vamos’un CP ve Maestro Mezcalero Abel Rodriguez Franco ve oğulları Rodriguez Lizarraga ailesinin inisiyatifinden doğduğunu eklediler. Şirketin profili, “Mezcal La Ultima y Nos Vamos’u dünya çapında Oaxacan menşeli bir Meksika içeceği olarak bilinirken, aynı zamanda zanaatkar üretimi ve mükemmel kaliteyi korurken gündemde olan% 100 Meksikalı bir aile şirketi” olduğunu söylüyor.