Motk, Mora’sını yendi. Olomouc’ta Tineckkou, “Bundan bir kez daha etkilendim” dedi

EnguLizyoN

New member
Otobüse binerken burada bu gün için özel bir zorluk olmayacağını düşündüm, küçük. Ama sonra atmosfer, burada hokeyin altında bulunan aynı insanlar beni yeniden etkiledi ve içine çekti.

Geçen yıl ikinci maçta Olomouc’a yenildi. Ancak Salı günü Tinec 4:3’lük mağlubiyetle puanları aldı ve Morvka, Tinchern’de ilk kez sezonun bu iç saha maçında gol atamadı. Bitime beş dakika kala misafir takım 4:1 öndeydi, ancak o zaman Kucser golü attı ve bitimden bir dakika önce Kusko golü atınca Tina taraftarları kesinlikle Pazar günkü Vtkovice derbisini hatırladılar.

O sırada Motko Oceli son dakikada iki gol önde olsa da sonunda galibiyeti alıp uzatmaya gittiler. Troku bunu hatırladı. Belki de bunu kafamızda planlamıştık, bu yüzden vurduğumuza sevindim, ancak hokey bir oyundur, bunu öylece sıralayıp kendinize şunu söyleyemezsiniz: Bu golü alamayacağız, dedi Motk.

Yetim işin başında, Chmielewski’nin çalışması gerekiyor

Olomouan, Pazar günü yakalanan Pardubice karşısında olduğu gibi sempatik bir performans sergiledi. Güçlü takımlarla oynayacağımızı biliyoruz ama o kurtarışlardan puanımız sıfır. Olomouc antrenörü Jan Tomajko, “Savunmada hata yapalım, sonuçları budur” dedi. Koç, ilk periyotta pak için neredeyse her mücadeleyi kaybettiğimizi hatırladı.

Cuma günü çocukları Sparta’ya girecek ve Pazar günü Vtkovice buzuna gidecekler. Hankm’e bu maçlarda başantrenör Aron Chmielewski’nin büyük yardımı olacaktı ancak o ilk olarak 2015 yılında dokuz yılını geçirdiği Tinca’dan Hana’ya transfer oldu. Hazırlıklarda mükemmel oynadı, 6+2’lik bir denge yakaladı, üstelik hastalık nedeniyle ilk turda oynamadı. Ekstralizasyonda, beşinci turdan sonra bile, genç

Geçen yıl bazı sıkıntılar yaşadım, olacağını biliyorum. Sabırlı olmalısın ve çok çalışmalısın Tomajko.

Deneyimli Çek oyuncu Petr Vrna (20), pakı Olomouc defans oyuncusu Alex Raner’ın önünde tutuyor.

İlk iki ekstra lig puanı, yine yaz döneminde Amerikan üniversite liginden yeni transfer olan defans oyuncusu Jakub Sirota tarafından atıldı. Ondan da sürtünme bekliyoruz. Buna alışması gerekiyor, bu farklı bir hokey, son birkaç yılda alıştığı gibi değil. Tomajko, zemin iyileşiyor ancak tam potansiyelini göstermediğini düşünelim, diye tekrarladı.

Renk örneklerinde hız farkını göremiyorum. Ama zorlu mücadelelerin ve gelişmiş oyunların olduğu da bir gerçek. Sirota, deli gibi uçma, diye yanıt verdi.

Cuma ve Pazar günü Hank muhtemelen bu turda sakatlanan ve buza çıkamayan tonk Jan Bambula’yı kaçıracak. Ama bunu çok isterdi. Kıştan önce birbirimizi selamladığımızda eski antrenörü Motk’un gülümsediğini söyledi. Bu yüzden Olomouc basit bir şey istemiyor.