Öğrenci Çek Cumhuriyeti'nde sağlıksız bitkiler buldu

EnguLizyoN

New member
Profesyonellere göre, yeni türlerin böylesine büyük bir terinin keşfi. Bunlar için, botanik şirketleri, Çek Cumhuriyeti ülkesinden en iyi floristik nost için VTA Gruch'un fiyatını verdi, şirketin ziyafetini hayal ettiler.

Beni gerçekten tütsü bir cadde yapmak için haritaladığımda tüm vitrini patlatıyorum. MSTSK FLRA hızla uzayda ve ASE'de. Hunter ne geleceğini asla bilemez ve bundan zevk aldı. Kafkov, botanik ve floristik pratik bir şey, gerçekten doldurduğum şeyi aldım.

Onun arasında PAT'ın en önemli keşifleri, Amerika'dan orijinalin yerdeki yeni türlerden biri olan milislerinden (eragrostis virescens) biridir. Olomouc'da, botanik ikisini izledi, ancak bunun yeni bir tür olduğunu bilmiyordu.

Yetenek

Diğer otlardan tanınan yeni bir deneme türünün keşfi, yeteneklerin dikkatiyle havaya uçurulur. Bu ikisinden biriydi, bu NLES için ilk kez en iyi botanistlerden birinin anıtında adı geçen fiyatı verdik, ESK Botanick Derneği Milan Smart'ın fiyatlarını açıkladı.

Sokak intikamındaki kubbeler arasında, öğrenci Avustralya'dan daha fazla endişe duymayan BN dökülen bir süs bitkisi olan Vjovka'yı (Scaevola Aemula) eşledi.

Örneğin, evin Chodnka ve ZD arasındaki spee'de, başka bir Avrupa'dan bir psödofumaria lutea keşfetti. İklim değişikliği ile ısı manzaralarından elde edilen bitkiler ns da bitkilerdir. Chodnkov Dlab'da, tropik ve subtropik Amerika'dan işaret eden Ron (Capsicum Annuum) öğrenci tarafından çekildi.

Sonuçlar, intikamın ESK zemindeki disk olmayan bitki türlerine giriş geçidi olduğunu göstermektedir. Bitkiler şehre, örneğin, Süs uçlarından ve Enmond yollarından platformdan, şehir ilkleri için koşullar oluşturduğunda yer alır.

EN'leri için ana gezilerden biri çok bölgeler. Uzmanlara göre, ESK FLRA kademelidir ve duvarlar iklim değişikliğine yardımcı olabilir.