Öğrenciler ve hazanlar, hastalara yardım eden köpekler için bağış toplama etkinliği için bir şarkı hazırladı

EnguLizyoN

New member
Şarkıyla birlikte okul, kanisterapi için ikinci yıllık bağış toplama etkinliğini başlattı. Çekimlerden ve ortak etkinlikten kareler, iyi bir ruh hali ve birliktelik eksikliğinin yaşanmadığı klibin özünü oluşturuyor.

Şarkının sözleri okulun, onun parçası olan herkes tarafından şekillendirildiğini vurguluyor. Hayallerin doğduğu, kararlılığın sınandığı bir buluşma yeri olur, tüm hayatınızı üzerine inşa edebileceğiniz sağlam bir temel olur.

“Geçen yıl ilkokulun kuruluşunun 155. yıldönümünü kutlamak için başlangıçta küçük bir bahçe partisi planlamıştık. Tüm covid zorluklarından sonra, sonunda bunu yapacak gücümüz yoktu” diyor metin ve müziğin yazarı, Slovansky spor salonunun Çekçe-Fransızca bölümünde öğretmen olan Jarmila Beková.

O sıralarda okul için bir doğum günü şarkısı fikri ortaya çıktı ve bu fikir ancak bu yıl hayata geçirildi. Öğrenciler ve diğer kantorlar katıldı.

“Hem köpeklerin hayranıyım hem de şarkı söylemeyi seviyorum.” Bu yüzden iyi bir amaca gönüllü olarak yardım ettim. Muhteşem bir çarkın en azından küçük bir dişlisi olmam hoşuma gitti” dedi hazan Jaroslava Vozná.

Slavonic Gymnasium’un müdürü Radim Slouka, aktif ekibi takdir ediyor. “Ortak çabayı takdir ediyorum ve bu örneği toplumumuza da bulaştıracağımızı umuyorum. Böyle bir salgını gerçekten çok isterim” dedi.

Öğrenciler ve öğretmenler artık ilk tahsilatta toplanan miktarı ne kadar aşabileceklerini sabırsızlıkla bekliyorlar.