Oğluna kızan UP adamı valiye 1,5 milyar Rs varlık ‘bağışladı’ | Meerut Haberleri

EnguLizyoN

New member

MUZAFFARNAGAR: UP’lerde 80 yaşında bir adam Muzaffernagar 1.5 crore değerindeki mülkünü eyalet valisine verdi. Adam, Nathan Singhbir çiftçi, oğlunun ve gelininin kendisine iyi davranmadığını ve bu nedenle mülkünün onlara miras kalmasını istemediğini iddia etti.
Muzaffarnagar’daki Biral köyünün bir sakini olan Singh, şu anda bir huzurevinde yaşıyor. Oğluna ek olarak üç kızı var. Hiçbir çocuğunun mülkünü miras almasını istemediğini ve “mülkün ölümünden sonra arazide bir okul veya hastane açmasını talep eden UP valisine mülkü sunmak için bir beyanda bulunduğunu” söyledi.

UPs #Muzaffarnagar’daki 80 yaşındaki bir adam, yaklaşık 1,5 crore değerindeki mülkünü devlete bağışladı… https://t.co/OnZx9sGKAI

— TOIWestUP (@TOIWestUP) 1678078387000
TOI’ye konuşan 80 yaşındaki isim, “Bu yaşta oğlum ve gelinimle birlikte yaşamalıydım ama bana iyi davranmadılar. Bu yüzden mülkü başkasına devretmeye karar verdim.” vali, böylece işler doğru şekilde kullanılabilir.”
Rekha SinghHuzurevinden sorumlu olan Singh, Singh’in “kararlı olduğunu ve malını vermek için Cumartesi günü bir beyanda bulunduğunu” söyledi. “Ailesinin son ayinlerine katılmasını bile istemediğini söylüyor” diye ekledi.
Bu arada alt kayıt memuru geldi. Budhana Tehsil, Pankaj Jaindedi, “Yaşlı adamın talebi tescillendi. Yeminli beyanında ikametgahını, 10 bigha tarım arazisini ve 1.5 crore değerinde gayrimenkul varlığını ifşa etti. Bu, vefatından sonra yürürlüğe girecek.”
Kol saati Oğlu tarafından kötü muamele gören 80 yaşındaki UP çiftçisi, valiye 1,5 milyar Rs varlık bağışladı