Olomouc bölgesindeki antrenörler, altının çocuklarda hokeye olan ilgiyi canlandıracağını umuyor

EnguLizyoN

New member
Bunun beni nasıl etkilediğini sana hokey renkleriyle anlatacağım. Prostejov'daki hokey takımının antrenörü Martin Janeek, hokeyle uğraşan herkes bunun gençleri yeniden spor yapmaya teşvik ettiğini biliyor, dedi.

Nagano'yu ziyaret etmemiş olanlar veya genç olanlar için iyi. Bunun insanları hokey oynamaya teşvik edeceğini kesinlikle umuyoruz. Bunu stadyumlarda da gördünüz, koridorlarda çocuklarla dolu yeni bir çılgın rekor, artık söylemenin zamanı geldi, dovv.

Buna kesinlikle katılıyorum, bunu oğlumun durumunda da görebiliyorum. On beş yaşında olduğundan 2010'daki son altını hatırlamıyor bile. Çok eğlendi. Finle, halka açık bir gösterimin yapıldığı meydanda Perov'u bile izledi, bu yüzden HC Zubr Perov Vladimr Koara takımının gençlik spor menajeri ile birlikte bundan çok keyif aldı.

Bizim neslimizin altın çağları hatırladığı doğru, biz bunu otomatik olarak algıladık ama kesinlikle öyle değil. Bunun aynı zamanda oyunun hokeye gitmesi için yeni bir ivme anlamına geleceğini de biliyoruz, diye ekliyor.

Dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak kadar büyük bir etkinliği kaçıramazlardı. Yol boyunca onu izledik. Meslektaşım Luke Majer ve ben de bir eğitim sempozyumuna gittik ve burada Prostjov'da işyerinde bilmemiz gereken yeni şeyleri yeniden öğrendik. Ve O'ya gittik2 o kadar da kötü değil, Janeek eğleniyor.

Finlandiya ile ilk maçımızdaydım, evimde çok eğlendim. Oğlumu Naimi ile Kanada'ya ve Ostrava'ya tatile götürdüm, böylece yine taksi şoförlüğü yaptım, yine Koara.

Bir gözyaşı bile düştü

Altın madalya uzmanlar için sürprizdi ama ampion devam ettikçe bu ihtimal daha da arttı.

Koara, aceleyle yaşadığımı, takımın harika bir uygulamasını bir araya getirmeyi başardığımı, bunun sadece koç Rulko ile ilgili olmadığını, çok sayıda kaliteli asistanının ve sunum konusunda pek iyi olmayan koçların olduğunu takdir ediyor.

Kaleci Luk Dostl başrol oynadı, adı barlarda ve taraftarlar tarafından sloganlarla anıldı. Anaheim Ducks'ın kalecisi hem çeyrek finalde hem de finalde gol attı.

İlk maçtan itibaren harika bir yakalama yakaladı ve aslında güçlenen tek takım bizdik. Standartların üzerinde bir oyun oynadılar, bu da onlara fark yarattı. Çeyrek final oynadığımızda Koara'ya altın bir akış olacağını biliyordum.

Bunu kimsenin söylediğini sanmıyorum. Dua villasının köşesinde uyuyor ama eğer altın olabilirse, hoş bir sürpriz olur, kahrolası Janeek değil. Hem yarı finali hem de finali ailece izledim, çocuğumuz olsa yine de güzel vakit geçirirdik. Avcı her ne kadar bir hayran olarak keskin bir gözle izlese de duygular çok büyüktü ve dürüst olmak gerekirse gözlerimden bir damla yaş geldi.

Rulka için SMS desteği

Koçluk kariyeri boyunca Janek'in elinden pek çok dünya şampiyonu geçti. Örneğin Havov'da gençlik kategorilerinde David Pasterka tutuklanmasına öncülük etti.

Pardubice'den Libor Hjek ve New Jersey'den Ondej Palta ile en yeni deneyimim var. İkisi de yaz eğitimini o sırada Janeek'in kaldığı Frdek-Mstek'te geçirdiler.

Tampa, Ondra Palta'nın gitmesine izin verdiği için kendine kızıyor olmalı. O inanılmaz derecede mütevazı, büyük bir avcıdır. Frdek'teki herkes ona hayranlık duyduğunda bile o her zaman benim için yapabileceği bir şey olup olmadığını sorardı. Janeek, çok sessiz olduğunu, kabinde birkaç kez konuşmadığını, ancak buz üzerinde her antrenmanda titiz olduğunu yazıyor.

Hoşuna gitti, Ostrava'da fizyoterapisti vardı ve sonra buz almak için Frdek'e onlara geldi. Ayrıca geçen sezondan sonra lastiklerle ilgili pek çok sorun yaşadı, bu yüzden ona şapka çıkartılır. Hem o hem de Hjek çok profesyoneller.

Janeek, kariyeri boyunca şu anki milli takım koçu Radim Rulek ile çalıştığı Sparta'da zaman geçirdi.

Birbirimizle iletişim halindeyiz, geçmişte birbirimize yazdık. Benden destekleyici SMS mesajları aldı ve bunun kendisi açısından oldukça tatmin edici olduğunu söylemeliyim. Özellikle aday olduktan sonra her taraftan eleştiriler yağmaya başlayınca kendini savundu. Hizmetten sonra ödüllendirilirler. Asistan Jirka Kalous'u da tanıdığım için gerçekten çok çalıştılar, dedi Janeek.

Tecrübeyle inatçılığı karıştırdılar

Olomouc'un ekstra lig hokey oyuncusu aynı zamanda spn pnn'nin milli takımdaki meslektaşlarını da izliyordu. Örneğin, yeni takviye Martin Kohout.

Her hokey oyuncusu bunu ister. Bu bir çocuk. Çünkü şampiyona öncesi eleştiriler ve baskılar vardı. Eve git ampiont, povd. Bunu yapan adamlara hayranım. Nagano kuşağının bunu yapamayacağını bile bilmiyordum, yaptılar da. İçimdeki hafif karıncalanma yeniden büyüyor. Bu yüzden hokey oynamak istiyorsun.

Hokey kamuoyunun çoğu gibi Kohout da adaylığın açıklanmasının ardından biraz şaşırdı. Kaçırdığı isimlerden herhangi birinin gitmeyi hak ettiğini düşündüm. Çantayı eleştirmeme izin vermedim. Onun Prag'da okuduğunu sanıyordum ve hepsi bu, not.

Canavarı ailesiyle birlikte izledi. İyi vakit geçirdik.

Peki düdüğünü çaldıktan sonra kimi düşünüyordu? Hatırlayabildiğim kadarıyla bu adamlarla birlikteydim. En son birlikte kayıt yaptığım Ondru Bernek, Honzu Otku ve Kubu Flek. En çok onlarla gittim. Ama bunu onlarla yapmayın, tüm dünya şampiyonları aslında benim gençliğimden akranlarımdır. David Kmpf, Dominik Kubalek ve David Pastrk ile birlikte çaldığımızı söylüyor.

Şimdi, Kohout'a göre altına hücum rozeti, Çek Cumhuriyeti ekstraligasındaki oyuncuların dünya şampiyonluğunu kazanabileceğinin kanıtı. Uzmanların tamamı, lig dışı savunmanın zayıf olabileceğine dikkat çekti. Bunların orada bulunmuş, çok fazla deneyim kazanmış, büyük bir özveriyle oynayan oyuncular olduğunu bilmiyorlardı.