Olomouc bölgesindeki beton bitki 200 milyonu iyileştirdi, ancak hammadde eksikliğine işaret ediyor

EnguLizyoN

New member
Eski prefa yarışı 2019'da mevcut sahibi tarafından devralındı, çünkü Litoměice bölgesindeki merkezdeki arka plan artık yeterli değildi. Kırk yıllık vinç teknolojisi gibi modernleştirilmiş modern ekipman, sinir bozucu çevrenin tozluluğunu azalttı veya panellerin üretimi için salonu yeniden inşa etti.

Yavaş yavaş, beton tesis, agregalar ve kum için yeni depolama alanları ve düzenli depolama alanına taşınması gerekmeyen kusurlu ürünlerin ezilmiş.

“İlk üç yıl boyunca, öncelikle yenilendik çünkü bölge ıssız bir durumdaydı. Ancak, son iki yılda üretim hacmini artırdık. Son zamanlarda çatı yenileme, yıl başında güneş enerjisi santrallerini tamamladık ve yalıtmayı planlıyoruz.

Ciro, şirketin farklı bir ürün türüne odaklandığı için de meydana geldi. Daha önce, insanların evde olması gerektiğinde Covida kısıtlamaları tarafından da yardımcı olan küçük bahçe mimarisine çok şey ayırdı. Daha sonra durgunluk ve yüksek faiz oranları daha az satış anlamına geliyordu. Öte yandan, ulaşım altyapısına yatırım hala devam ediyor.

Grygov'dan drenaj sistemleri Olomouc bölgesindeki yol ve demiryolu binalarında kullanılır. Doğu pazarı için de bir üretim var. Beton parçaları şirket tarafından havaalanına, maliyetin veya tünellere de sağlanır.

Her ton hammadde için savaşıyorlar

90 çalışan şimdi Grygov'da çalışıyor, birçoğu yerliler. Grygov Belediye Başkanı Tomáš Kubáček (n.), “Birçok insanın doğrudan ikamet yerine perspektif kalıcı bir çalışmasına sahip olmasına sevindim. CS-Beton yerel fabrikayı satın almadan önce, çirkin bir alandı.” Dedi.

“Şimdi ekolojik veya güvenlik olsun, tüm standartları karşılayan modern bir üretim tesisi” dedi.

Ancak, hammadde giderek zorlaştıkça şirket yeni madencilik alanlarının açılmasını memnuniyetle karşılayacaktır.

“Hammaddelerin mevcudiyeti bizi rahatsız ediyor, çünkü yeni açılan mevduat sayısı acınacak, bazı yerlerde her ton için savaşıyoruz.

“Ürün gönderdiğimiz aynı binaların gitmek için çok fazla agrega ve kuma ihtiyacı var.”

Ona göre, izinli süreçler çok karmaşıktır, esas olarak nüfusun çevredeki belediyelerden sık sık anlaşmazlıkları nedeniyle. “Hafif almayı bırakacağını umuyoruz, çünkü malzeme olmadan hiçbir şey inşa etmeyeceksin,” diye uyardı.

CS-Beton, 1992 yılında kurulan 520 kişiyi istihdam eden bir Çek ailesi şirketidir. Gryg'e ek olarak Litoměice ve Mělník bölgelerinde de oluşturulan beton ürünlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Ayrıca Polonya, Slovakya, Macaristan, Slovenya, Avusturya veya Almanya'ya ihraç ediyor. 2023 yılında şirket toplam CZK satışını 1.8 milyar bildirdi.