Olomouc – Mlad Boleslav 4:0, rakibe karşı kazanılan ezici zafer savunmacılar tarafından paylaşıldı

EnguLizyoN

New member
Hancı son maçta Boleslav ile arka arkaya gol attı. Sigma iki tur sonunda kazandı ve eksikler tablosunda bu yere taşındı. Boleslav ise lig maçlarından sonra üst üste gol atamadı ve şu anda 7 puana sahip.

Bu bizim için hırslarımızın gideceği bir dönüm noktasıydı. Olomouc antrenörü Vclav Jlek basın toplantısında yaptığı açıklamada, eğer ter döktüysek, milli takımdan önce ruhumuza ara vermenin iyi olmayacağını söyledi.

Sigma, bir önceki turda oyundan atılan Mack’in golü olmadan başladı. Antrenör Sigma Jlek, sağlık nedenlerinden dolayı takımın en iyi iki oyuncusu Julie ve Vodhnla’ya sahip değildi. Mlad Boleslav’ın sakatlanan Hill’i eksikti.

utkn’u dakika dakika izledik

İlk 20 dakika hiçbirinin başı belaya girmedi. 21. dakikada ise Kuej’in attığı şut Diga’nın iç saha golünde sorun yarattı. Beş dakika sonra ilk gol atıldı. Zorvan defansın arkasından Chvtal’e topu gönderdi, Slovakya’nın beki sıkıştı ve sol ayağıyla ön kaleye doğru yere vurdu.

Maç Olomouc baskısıyla başladı, 15 dakika evimizde oynadık, onların bir takım standartları vardı. Biz bunu arıyorduk ve geri dönüş yapmaya başladık ama o anda kabul ettik, diye yakınıyordu Mladá Boleslav koçu Marek Kuli.

Su küresinden birkaç dakika sonra Ventra toparlanmayı başardı ama estnetka sınırından kaynaklanan yarası geçmişti. Küçük Pulkrab vpn’den gelen kafayla diğer tarafta da aynı şekilde davrandı. Konuk ekip, 40. dakikada Kostka’nın stelinin Digao tarafından nakavt edilmesiyle eşitliği sağlayamadı.

İkinci yarıya daha aktif olan konuklar girdiler ancak bir saatlik oyunun ardından belirleyici golleri yediler. İlk olarak 63. dakikada Zorvan, Zmrzlho’yu sol ayaklı zayıf bir orta ile buldu, Zmrzlho tek başına kafa attı ve onu Trmal’in kalesinin ulaşamayacağı yerde öldürdü.

Arkada olmalıydım. Standart geçince orada kaldım ve ikinci m’yi bekledim, yer olduğunu gördüm, oraya koştum ve kafamda güzel bir merkez oluştu. Zmrzl, direksiyon başında bariyere çarpmam gerektiğini belirtti.

O dakikalarda ceza sahası kenarındaki mücadeleyi Bene kazandı, diğer stoper Pokorn ise düz kafa vuruşuyla skoru 3-0 yaptı.

Mladoboleslavsk golü Matou Trmal, Olomouc’tan Ondej Zmrzlm’in önünde.

72. dakikada Mladá Boleslavsk’tan Karafit, yarım vuruşta diziyle Zifek’i sırtına vururken, Klma’nın kararı ona ikinci sarı kart verdi.

İkinci tura iyi bir giriş yaptık, Sigma’yı yarım ton bırakmadık. Ancak hazırlandığımız iki standarttan ter topladık. Kuli, bu golün ardından maçın bittiğini belirtti.

Pesilovka’daki Macarlar sakin bir şekilde ilerlemeyi kontrol etti ve sona ermeden dakikada bir gol atmayı başardılar. Irzl, Benee adına korner oynadı ve kaleye doğru voleyi gönderdi.

Savunma hattındaki oyuncuların çarptığı tarihi bir rekor olduğunu düşünüyorum. Jlek gülümseyerek, “Bugün, hata yaptığınızda defansa güvenebileceğinizi öğrenebiliriz,” dedi.

Olomouc, deplasmanda Pardubice’yi 5:1 mağlup ettikleri geçen Kasım ayından bu yana en kötü lig mağlubiyetini yaşadı. Aksine Boleslav, Nisan ayında Bohemians 1905 Stadında 0:4’lük yenilgiden bu yana en yüksek maçındaki en kötü yenilgisini aldı.