Olomouc – Slavia 1:3, Tomie’nin golü dahil, Jurek’in molasının ardından güvenliği artırdı

EnguLizyoN

New member
Slavia, Avrupa’nın AS m’ye karşı kazandığı büyük zaferin (2:0) ardından Hana’ya gitti. Ligde bir hafta önce Neekan evinde Pilsen’e 1-2 yenilerek birinciliği kaybetmişti.

Maçı dakika dakika izledik.

Geçen sezon Sigm ervenobl’e karşı iki kez oynadılar: İlk ikisinde 0:2 kaybettiler ve uzatmalarda 3:2 kazandılar.

Tekrar söylüyorum.

Konrad Wallem dördüncü dakikada misafir takımı Han u’ya gönderdi, Jakub Pokorn ise ilk çeyreğin sonunda eşitliği sağladı. Praanm nskok Michal Tomi topu potaya taşıdı ve 56. dakikada Vclav Jureka fitili attı. Macarlar bu turlardan ve art arda aldıkları galibiyetlerden sonra gol atamadı ve puan tablosunda beş puanları var.

Kurtarma ekibinin dördüncü cenazesinin ardından yine son performansımızı sergiledik. Basın toplantısında Slavia antrenörü Jindich Trpiovsk, sonuç belirsiz görünse bile, buna giden yolun bize çok fazla çabaya mal olduğunu söyledi. Olomouc antrenörü Vclav Jlek, çok kaliteli bir maç olduğunu ancak bazı anlarda hassasiyetin eksik olduğunu söyledi.

Sekiz yıl aradan sonra Çek liginde forma giyen eski Çek temsilcisi Novk, yurt dışından döndükten sonra Hank’in kadrosunda kendisini tanıttı. Kou Praan Trpiovsk, AS’ye karşı çeyrek final zaferinin ardından başlangıç dizilişinde dört değişiklik yaptı.

Repesaj oyunlarından ikisi hemen öne geçti. Olomouc’un savunması köşe vuruşunu temizledi, ancak Wallem sonraki evk pivotunu en iyi şekilde değerlendirdi ve lig sezonundaki ikinci golüyle skoru açtı.

Golden dolayı çok mutluyum, maça harika bir başlangıç oldu. Amacımız VPN’e mümkün olduğunca nüfuz etmekti. Kulübün internet sitesinde Wallema’nın, “Birkaç dakika sonra benzer bir durumda gol attım ama defans oyuncusu beni yine de engelledi” dedi.

Npor Praan 15. dakikada köreldi. Vodhnl, Mandous’a şans tanımayan Pokornho’nun ceza sahası içinde kullandığı serbest vuruşta kafasını buldu. Yirmi yedi yaşındaki stoper, lig sezonunda ter döktü.

24. dakikada Wall’un ikinci golü yaklaştı ancak sert şutu Pokorn tarafından köşeye gönderildi. Aksi halde sudaki ter olayı sahanın ortasında iyice kızıştı. 43. dakikada Provod’un sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortayı Tomi en iyi şekilde bularak Slavia’yı tekrar öne geçirdi. Jlek, bunun bizi büyük bir yürüyüşün ardından aşağı indiren kurtuluşun en önemli anı olduğunu düşündü.

Slovak kanat oyuncusu ve kanat oyuncusu, iki hafta önce deplasmanda üst üste ikinci lig maçında da gol atarak, Kırmızılar’ın Bohemians 1905’i 2-0 yenmesini sağlamıştı.

Van Buren’in meleğini yakalayan kaleci Digao’nun taraf değiştirmesi üzerine Nadji, ev sahibi takım adına eşitliği sağladı. Devre arasında ev sahibi takım Juli karşı takıma geçemedi. Öte yandan 56. dakikada Jureka sağ kanattan yaptığı vuruşu Tee Pokornho’nun yardımıyla çevirerek Praanm’ın iki gol atmasını sağladı. Pokorn, AS m’ye karşı dördüncü golü yalnızca Çek milli takımından irho kdru takip etti.Kalecimize yardım etmek istedim ama sonuç kötü oldu, diye yakındı Pokorn.

Slvist’in çok fazla gücü vardı. Masopust bir sonraki gole ulaştı ve Mandous’un golünü yüksekten vurdu. Praan daha sonra yüksek atlamaya aşık oldu ve 78. dakikada Mandous, Stdajcho Fiala’nın kafa vuruşunu köşeye çekerek öne çıktı.

Konuk ekibin sorun yaşamasına izin vermediler ve aralarında oynadığı son sekiz lig maçının yedincisini kazandılar. Ervenobl en yüksek maçlarda üst üste beş puan topladı ve sezonun en iyi takımı oldu. Sigma ligde evinde oynadığı son birkaç maçı kazanamadı.

FORTUNA:LİG 2023/2024

12/11/2023 18:00

Nhradnich:
S. Tecl, D. Doudra, J. Boil, O. Kol, M. van Buren, J. Hromada, S. Sinyan, M. Chytil, T. Vlek, A. Dumitrescu, C. Zafeiris

Karar: S. Volek – K. Hjek, L. Macha

Vahşi şair: 8.897 (kapasitenin %71’i 12.541)

Çevrimiçi rapora tıklayın