Olomouc’a kalede deneyimli bir yağlayıcı ve Slovenya’dan eski bir tanıdık yardımcı oldu.

EnguLizyoN

New member
Cuma günü zorlu bir maçta yapacak pek bir şeyi yoktu, savunma çalıştı ve şutları engelledi. Konrad her şeyi garantiledi. Tipik bir soğukkanlılıkla fazladan hamle yapmadı ve sıfırda kaldı.

Ciddi bir boyun yaralanmasından sonra bile göz ardı edilmekten hoşlanmadığını bir kez daha doğruladı. Olomouc, 5.000 seyircinin önünde Kladno’ya gitti, ancak 5.000 heyecanlı taraftar, teneke kış aylarında, hakemler Jan Knotek’in güçlü şutunu doğru bir şekilde tanıyamadığı için ilk periyodun sonuna kadar gol için beklemek zorunda kaldı.

Muhtemelen böyle bir pastayı geçen sezon Olomouc’a karşı benzer bir gol atan ünlü Kladno sahibi Jaromír Jágr bile tanımayacaklardı. Ancak şimdi, yalnızca oynamayan ancak dönüşümlü olarak aktif koçluk patronu rolünü yerine getirdi.

Konrád’ın yanı sıra takviye Rok Macuh da bir kahraman oldu. Olomouc’un genç takımında görev yapan Sloven forvet, yirmi altı yaşında birinci lig Přerov’dan döndü ve 18:10’da dördüncü sıranın pivotu olarak golü attı.

Olomouc ve Kladno arasındaki açılış ekstra lig turunun maçında Mela

Sakatlığı nedeniyle kulüpten ayrılmanın eşiğinde olan ancak iyileştikten sonra sözleşme imzalayan Lukáš Kucsera, yeniden numaralandırmayı üçe bir önde götürdü. Arka direkte, bir açıdan pakı mükemmel bir şekilde yakalayan kaleci Adam Brízgala’nın yanından geçemeyen Kunce’yi arıyordu, ancak Macuh maçı kolay bir bitirişle kariyerinin ilk ekstra lig golü olarak tamamladı.

“Biraz korktum, ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Altı yıldır ekstra ligde yer almıyorum ama sonuç iyi oldu, diski oturma odasında tutacağım,” diye sırıttı Macuh. “İyi oynadım çünkü kanatlarda iyi patencilerim var, bu ben değilim, ben kavgadan yanayım.”

Taraf değişikliğinden sonra Horozların etkinliği önemli ölçüde düştü, ancak en büyük takviyeleri Michael Frolík olmadan Kladenské’yi tehlikeli pozisyonlardan uzak tuttular. Ve böylece seyirciler şans yerine çatışmalarla koltuklarından kaldırıldı. Macuh, Klepiš ile dans etti, Olomouc matador Švrček yirmi yaşındaki Ticháček’i buza gönderdi.

“Çılgınca hokeyi seviyorum. Bir şeyden çok çabuk tahrik oluyorum. Klepiš bana bir trapez verdi, ben de ona geri verdim ve sonra işler ters gitti” diye anlattı Macuh.

“Buna ait. İlk maç gergindi, buz fazla değildi. Olomouc antrenörü Jan Tomajko, “Kavgalarla ilgiliydi” diye ekledi.

Sonunda, oyuncu değişikliğindeki mola sırasında ana sözü Jágr aldı, ancak karşılaştırma yapmak için bir plan bulamadı ve bu yüzden az bir galibiyetten sonra Horozlar, son sekiz yılda pek çok kez olduğu gibi Konrád’ın üzerine atladılar. yılmaz 1 Numaralı Horoz pozisyonunu elinde bulunduran kişi.